Serhat Akın: "Bu adam, Galatasaray'a niye geldi? Kendi hayatında takılıyor, inanılmaz bir şey"

Galatasaray'ın Hatayspor karşısında aldığı 2-1'lik mağlubiyet sonrası oyuncuların performansı eleştiri konusu oldu.

Serhat Akın: "Bu adam, Galatasaray'a niye geldi? Kendi hayatında takılıyor, inanılmaz bir şey"

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, LİGİ HAFİFE ALIYOR"

"Galatasaray, ciddiyetsiz diyemem ama çok da ciddiye alıyor diyemem. Ligi hafife alıyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde 5. vites, ligde 1., 2. vitess olmaz."

"NDOMBELE, GALATASARAY'A NİYE GELDİ?"

"Ndombele bambaşka, inanılmaz bir şey. O kendi hayatında. Bu adam, Galatasaray'da var mı, yok mu, niye geldi? Hiçbir şey belli değil. Bunlar çok değerli ve katkı sağlayacak oyuncular ama hiçbirinden doğru dürüst faydalanılamıyor. Ziyech ve Tete, hala tam katkı veremiyor. Kerem Aktürkoğlu'nda haftalardır bir şey yok."

"ICARDI ÇOK ÖNEMLİ AMA KUVVETSİZ"

"Icardi, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu. İğneyle oynuyor. Bütün hafta idman yapmadan oynuyor. Bu takıma ne akdar katkı verebileceğini Okan hoca düşünecek. Ayakta duramıyor, her topta yere düşüyor. Bu idmansızlık ve kuvvetsizlikten geliyor."

"ZAHA ÇOK GERGİNDİ"

"Wilfried Zaha çok gergindi. Golü attı ama vurduğu toplara dağlara taşlara gitti. Bir kere bile topu alıp götürmedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 12:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Yaşar
Ahmet Yaşar - 6 ay Önce

Okan hoca çok büyük yanlislik yapıyor defalarca yazdik Kerem Forvet arkasi oynayamaz sol tarafta Zaha ile değişerek oynamalı, Mertens forvet arkası oynamalı, Ziyech bu haliyle bu takımda oynayamaz, Kazimcan sol bek olmaz, solda Nelson'u denemek lazım Dubuis sag ayaklıydı solda oynadı Nelsson'da oynar