Nevzat Dindar: "Galatasaray'da felaket oynadı, bence bir süre oynamayacak"

Galatasaray, Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Hatayspor'a 2-1 mağlup olurken namağlup serisi son buldu.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da felaket oynadı, bence bir süre oynamayacak"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEKLENMEDİK BİR YENİLGİ OLDU"

"Galatasaray açısından büyük bir hayal kırıklığı. Beklenmedik bir yenilgiyle ayrıldı ve galibiyet serisi bozuldu. Bayern maçı sonrası beklentiler artmıştı. Bu yenilgi Galatasaray'ın Milli araya moralsiz girmesine neden oldu."

"BELLİ Kİ BAZI OYUNCULARDA PROBLEM VAR"

"Galatasaray'ın dinlenmeye ihtiyacı vardı ama belli ki bazı oyuncularda problemler var. Ama sonuç olarak bu ara bence Galatasaray için iyi olacak."

"HATAYSPOR MAÇI OKAN HOCAYA YAZAR"

"Icardi'de bir problem olduğunu söyleyebiliriz. Haftalardır gol atamıyor olması eleştirileri de beraberinde getiriyor. Son dönemde özellikle dün oynanan maç Okan hocaya yazar. Daha dinamik oyuncularla çıkması gerektiğini görmesi gerekiyordu."

"OKAN BURUK, ICARDI KONUSUNDA HATA YAPTI"

"Bakambu, Hatayspor maçında oynamayacaksa ne zaman oynayacak? Neden alındı o zaman Bakambu? Bence Okan hoca, Icardi konusunda hata yaptı."

"BU SENEKİ TRANSFERLER ÇOK OTURMADI"

"Bu sene Galatasaray'ın transferlerinde de sorgulamalar başladı. Tete, Ziyech, Ndombele, Zaha ve Angelino... Bir tek Sanchez. Bu seneki transferlerin çok oturmadığını söyleyebiliriz."

'KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN TARTIŞILMASI NORMAL"

"Kerem Aktürkoğlu'nun konuşulması normal. 7 maçta on numara oynayıp gol ve asist katkısı yapamazsa tartışılır. Kritik pozisyonları kaçırıyor. Kerem sol açıkta kendi pozisyonunda iyi bir oyuncu, on numarada olmuyorsa zorlamamak gerekiyor. Dün de kötü bir performans gösterdi."

"TRANSFERLERİN IŞIK VEMEDİĞİ DÖNEM"

"Transferlerin sorgulanmaya erken başlandığı ve ışık vermediği bir dönem yaşıyoruz. İleride toparlayacaklar da diyemiyoruz. Yine de Galatasaray bu haliyle bile bu noktada. Bu Galatasaray'ın kalitesini gösteriyor ve Avrupa'da çok iyi futbol oynuyor."

"KAZIMCAN FELAKETTİ, BİR SÜRE OYNAMAYACAK"

"Kazımcan Karataş felaketti, bence bir süre oynayamayacak. Çok kötüydü, yerli diye de gidip oynatmazsın yani. Bayern maçında da kötüydü. Dubois'yı bile arıyor şu anda Galatasaray. Ya da Midtsjö, Ndombele'den daha faydalıydı yani gerektiğinde performans veriyordu."

"GUARDIOLA BİLE BU PROBLEMİ YAŞIYOR"

"Ben Okan hoca ile oyuncular arasında disiplin sorunu olduğunu düşünmüyorum. Guardiola bile bu problemi yaşıyor. Okan hoca otoriter birisi. Kimisi bağırarak kimisi gülerek yapar. Okan hoca da güzel bir şekilde otoritesini sağlıyor."

"HAKEM TEPKİSİ VAR"

"Galatasaray cephesinde hakem tepkisi var. Son dakikalardaki Icardi'nin ayağına basıldığı penaltı pozisyonu hakem otoriteleri tarafından penaltı olarak yorumlandı."

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2023, 22:50
YORUM EKLE