Haluk Yürekli: "Galatasaray'da bu adam nerede, Okan Buruk'un yanında niye oturuyor?"

Galatasaray'da Hatayspor mağlubiyeti sonrasında oyuncu tercihleri ve performansları eleştiri konusu oldu.

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da bu adam nerede, Okan Buruk'un yanında niye oturuyor?"

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Haluk Yürekli, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE NEREDE?"

"Nerede abi Ndombele? Ligin üçte birini bitirmiş yok hala! Hatay deplasmanında son 15 dakika bile oynayamayacaksa bu adam Okan hocanın yanında niye oturuyor abi? Sol bek Abdülkerim oynayacaksa Angelino neden alındı? Bakambu, haftalardır iğneyle oynayan Icardi'yi idare edemiyorsa o da yanlış transferdir! Kerem Demirbay, haftalardır Galatasaray rotasyonuna giremiyorsa yanlış transferdir!"

"KAZIMCAN'IN YAPTIKLARINI ALTYAPIDAN OYUNCU YAPMAZ"

"Kazımcan Karataş yerine hızlı bir sol bekin olsa bugün iki saçma sapan golü yemeyeceksin! Alt yapıdaki oyuncu yapmaz bunun yaptıklarını! Okan hoca bu Kazımcan'ı içeride Bayern maçında 11 oynattı. Kazımcan ile bu iş olmaz! Olmayacağı belli."

"GALATASARAY KARŞISINDA DEV BİR HAKEM KADROSU VAR"

"Galatasaray'ın karşısında sadece Hatayspor ve rakipleri yok artık. Dev bir hakem kadrosu var. Galatasaray'ın verilmeyen net iki penaltısı var. Galatasaray hakemleri yenmek zorunda."

"MERTENS OYNASA NE OLURDU?"

"Münih deplasmanında çok üst düzey performans sergiledi oyuncular. Icardi, Boey, Kerem, Torreira hepsi geri gitti. Kerem Aktürkoğlu Okan Buruk'un yanında otursa Mertens oynasa ne olurdu? Icardi oynamasa olmaz mıydı? Rotasyonda ciddi problem var."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2023, 22:45
YORUM EKLE