Erman Toroğlu: "Galatasaray bu adamı nasıl aldı, turşu mu kuracaklar?"

Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldı.

Erman Toroğlu: "Galatasaray bu adamı nasıl aldı, turşu mu kuracaklar?"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, DERSİNE ÇALIŞMAMIŞ"

"Herkes rahatlamıştır. Galatasaray için seri sonu oldu. Volkan Demirel dersine çalışmış ama Okan Buruk dersine çalışmamış. Galatasaray, Ziyech ile ilk yarı oyunu oyunu biraz açtı ama ikinci yarı iyice yoruldu. Tamamen çöktü. İkinci yarı Hatay yukarı doğru çıkarken, Galatasaray aşağı doğru indi. Bu maçtan en kötü beraberlik alsaydı büyük başarı olurdu. 1 puan onlar için çok iyiydi."

"MUSLERA, LİBERO GİBİ OYNAMA BAŞLADI"

"Hatayspor, Galatasaray'a göre daha etkili ataklar buldu. Muslera bir yerde libero gibi oynamaya başladı. Hatay biraz daha top kullansa 3 olurdu."

"SAĞLAM ICARDI, ONU GOL YAPARDI"

"Sakat oyuncu bir yere kadar. Bu maçta bir pozisyon vardı, sağlam Icardi onu gol yapardı. İyi durumda olmadığı için atamıyor."

"KEREM KOŞUYOR AMA ŞUT LAZIM"

"Kerem Aktürkoğlu'nun oynadığı yere bakıyoruz. Koşuyor ama şut lazım. O pozisyonlara iyi vuruş yapamıyorsan senin orada ne işin var? Kerem iyi çocuk ama netice yok. Bu oyuncunun asist özelliğii, gol özelliğinden fazla."

"ÖYLE BİR ŞEY YAP Kİ SENİ ÖVELİM"

"Elinde kabiliyetli oyuncular var. Türkiye Ligi'ne göre senin kadron çok iyi. Öyle bir şey yap ki seni övelim. Hatayspor son 3 maçını kaybetti. Galatasaray'ı yenerken de çok fazla zorlanmıyor. Galatasaray, Avrupa'da iyi diyoruz. İki maç inşallah iyi biter ama çok iyi oynuyorsan puan alacaksın. Hastayı ameliyata aldık, çok başarılı geçti ama hasta öldü. Olayı tam olarak bu.

"GALATASARAY, BU ADAMI NASIL ALDI?"

"Ndombele transfer edildi ama 2,5 aydır sahada yok. Oyuncuların kilosu çok önemli. Bu parayı ben almıyorum, bu arkadaş alıyor. Bunu nasıl aldınız, turşu mu kuracaktınız?"

"GALATASARAY, DUVARA ÇARPTI"

"Galatasaray duvara çarpıp gitti. Karambol falan olmasa zor gol bulurdu. Muslera libero gibi oynadı. O da çok tehlikeli. Bir hata ile fark artabilir."

"ZAHA'YI FORVETE KOYARIM"

"Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu olayını çözmezse orta sahayı da bozuyor. İlla yeni transferleri oraya alacaksın diye bir şey yok. Zaha'yı başka bir yere al. Şapkadan tavşan çıkarmasına gerek yok Okan Buruk'un! Tavuk ya da yumurta da çıkarsa olur. Zaha'yı forvete koyarım. Sakat Icardi ile oynayacağıma Zaha'yı forvete alırım. Kerem'i de kendi mevkisine çekerim. Kerem on numarada oynayamıyor. Ben her zaman sağlam adamı tercih ederim. Galatasaray büyük bir fırsat kaçırdı. Rakibini heveslendirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 02:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Genç
Ömer Genç - 6 ay Önce

Super tesbit ama Okan hoca inadına kararları alıp takımın yarısını küstürdü...Derdi ne anlamadık..Az para alıyorsan intikamını sahada alma ...

Mustafa Altunbas
Mustafa Altunbas - 6 ay Önce

Okan hoca her yenilgi durumda mazeret üretiyor sen önce kendine sorgula takım lig başından beri top oynamıyor bu soruna çözüm bul takım koşmuyor pres zayıf geri pas yan pas bıktırdı artı bu yedek oyuncuları neden formsuz hoca bunlara çökerse başarı gelir

Mko
Mko - 6 ay Önce

İşte gs in gerçek yüzü icardi penaltının yarısı penaltı değil geldiler icardi gibileri değil toreera gibileri kahraman yapsın icardi artist bu oyuncuya 60 milyon verilme

Emekli metin
Emekli metin - 6 ay Önce

Erman hoca bize tercüman olmuş tesbitleri doğru..Okan hoca hamuru yoğurup ekmek yapamıyor.....buda beceri işi...öngörüsü maalesef cok zayif.surekli oyuncu değişikliği esnasında gol yiyor GS. Neden acaba deyip çözüm üretemiyor. Bence yetersiz ...gecen seneki samp.luk sa gemide bağlıydı.
Yönetim derhâl GS ayarında bir hoca bulmalı. Içerde varsa içerden yoksa dışardan...

Baki
Baki - 6 ay Önce

Okan Buruk oyunu okuyamıyor. Bizim gibi oyuncu degiştirmeden 60 dk maçı seyrediyor. Oyuna gol yedikten sonra müdahale ediyor. Önemli olan golü yemeden oyuna dokunacaksın mubarek. Ezberledik artık, ezberi boz artık e hadii.