Nihat Kahveci: "Galatasaray'da idmana çıkartmam, ne katkı verdi?"

Galatasaray, Süper Lig'de 2-1'lik Hatayspor mağlubiyetiyle namağlup serisini sürdüremedi.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da idmana çıkartmam, ne katkı verdi?"

NutSpor Youtube kanalınad Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY TARAFTARI ŞOKTADIR"

"Galatasaraylı oyuncularda şöyle bir rahatlık vardı. 'Biz bu maçı nasıl olsa kazanırız' bugüne kadar Galatasaray için geçirliydi. Kötü oynarken de kazanamyı biliyordu ama bu maçta kazanamdı. 101 dakika boyunca Galatasaray beklenen oyunu oynamadı. Galatasaray taraftarı şu an şoktadır, puan kaybı beklemiyorlardır. Galatasaray'ı ne kurtarır? Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan puan alamazsa o kurtarır. Fenerbahçe'de de ekstra bir motivasyon var.

"BAKAMBU'YU İDMANA ZOR ÇIKARIRIM"

"Bakambu'nun Bayern Münih'e attığı golü çıkar, idmana zor çıkarırım. Ne katkı verdi?"

"KEREM, AVRUPA'YA GİDECEK OYUNCULARDAN BİRİ"

"Kerem Aktürkoğlu'nun son maçlarda performansı düşük ama Okan Hoca yaptıklarından memnun ki oynatıyor ve 3 Türk kuralı var. Kerem için ilk günden beri söylerim, Avrupa'ya gidecek oyunculardan biri. Yanına Ferdi'yi, İsmail'i, Abdülkerim'i yazarım."

"ICARDI SAHADA YOK"

"Mauro Icardi oynamak istiyor ama Icardi sahada yok. Belli yani. Şimdi 15 gün dinlenecek ama biraz geç kalındı. Oynamak isteyeni de oynatır Okan hoca."

"ACABA O PENALTININ VEBALİ Mİ ÖDENİYOR?"

"Kerem ve Icardi o penaltının vebalini mi ödüyor acaba birazcık? O gün biraz kızdım. Icardi, kaç maçtır gol atamıyor. Kerem, kaç maçtır katkı yapamıyor. Acaba o penaltını vebali mi ödeniyor?"

"OKAN HOCA, KREDİSİ OLMAYAN BİR HOCA"

"Okan hoca, diğer teknik direktörler kadar kredisi olmayan bir hoca. Belli bir kesim hemen, 'Hocam geç oyuncu aldın, onu yaptın, bunu yapmadın.' diye eleştiriyor. Galatasaray teknik direktörlüğü bu. Fatih Terim'in 8 şampiyonluk alıp 'Proje, zaman verin.' deyip başarısız olunca gittiği bir yerde kim olursan ol zaten eleştiriliyorsun. 'Teknik direktörlerin lobisi var.' deniliyor ya Okan hoca da bu konuda iyi bir teknik direktör değil. Geçen sezon Karagümrük'e kaybetse bugün yoktu Okan hoca."

"ZIYECH, EKSİK KALDI"

"Ziyech'ten beklenti ne? Üçüncü bölgede risk al, dripling yap, şut at, asist yap. O konularda eksik kaldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 02:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
CİMBOM
CİMBOM - 7 ay Önce

Bazı oyuncular beklentilerin çok altında,bunun yanında hâlâ iyi niyetle varını yoğunu ortaya koyan oyuncularda yok değil. Birazda Okan hocanın bazı oyuncularda ısrarı da var.
Ancak yoğun maç trafiği zorlu bir Bayern münih deplasmanı dönüşü yol yorgunluğu bunlarda ayrıca birer etken.
Hakkını teslim etmek gerekir Hatay sporun çok iyi kontra oynayan oyuncularınıda unutmamak lâzım.