Ümit Karan: "Galatasaray'da mutlu olsun diye oynatılıyor, biz futbolcuları mutlu etmeyeceğiz"

Galatasaray'ın Hatayspor mağlubiyeti sonrası performansı yetersiz olan oyuncular eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.

Ümit Karan: "Galatasaray'da mutlu olsun diye oynatılıyor, biz futbolcuları mutlu etmeyeceğiz"


SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Hatayspor - Galatasaray maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BİR TANE OLUMLU FUTBOLCU YOKTU"

"Hatayspor'u tebrik ederim. Tempo yapmadan, Galatasaray'ı yormadan, basit bir şekilde maçı kazandı. Galatasaray'da sahada bir tane olumlu futbolcu yoktu."

"OLIVEIRA, MUTLU LSUN DİYE OYNATILMAMAMLI"

"Kaan Ayhan, Torreira ile iyi bir ikili oldu. Sergio Oliveira mutlu olsun diye oynatılmamalı. Biz futbolcuları mutlu etmeyeceğiz, bizim Galatasaray taraftarını mutlu etmemiz gerekiyor. Galatasaray camiası nasıl mutlu olur? Galibiyetle mutlu olur! Oumlu bir futbol göremedim."

"ICARDI GİBİ ADAM GİDİP ANLATIYOR"

"Icardi gibi adam gelip sana bunu penaltıyı anlatıyor. Ben şu olaydan ne anlıyorum biliyor musun? Fedakarlık yapıyor, sakat sakat  oynuyor ve her maçı kazanmak istiyor, gidip açıklama bile yapıyor. Bence çok güzel bir resim."

"ŞİMDİ FENERBAHÇE RAHATLADI"

"Şu maçı kazansan Fenerbahçe'ye 5 puan fark yapacaksın ve baskı oluşacak Fenerbahçe'nin üstünde. Şimdi Fenerbahçe rahatladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2023, 22:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emekli metin
Emekli metin - 7 ay Önce

Neticede bu yaşanacaktı. Nedenmi?..okan hoca iyi bir insan olabilir..Bu ayrı bi konu...Büyük GALATASARAY yi teknik direktör bazında taşıyacak birimi?...o kadar eksikleri varki= 1-her konuda öngörüsü yok.2-oyun düzeni ve stratejisi yok.3-oyuncular üzerinde hakimiyeti yok..4-Eldeki oyuncularla mac besinden itibaren takımda oyun temposu yok. 5-Top GS da iken organize atak geliştirecek önceden belirlenmiş bir sistem yok...
Yanı yok oğlu yok..sace boey geçen seneki Avusturya kampına alınmadı sebebi kim.hoca.Diboue başakşehir verildi. Okan hoca istemedi diye çok yanlış var çok..
Futbolcular arasın da birlik bütünlük yok görünmüyor. Hatay maçı şuursuzca oynandı ve kaybedildi..Okan hoca ile bi yere gidemez GS bu görünüyor. Gecen sene gomis GS a verdi gi ve GS 'dan hocadan gördü gu vefasızlık. Kısaca GS doğru yol-da değil. Doğru futbolcular var ama....???????????......