Tanju Çolak: "Galatasaray'da kapris yapan gol attığı için sevinmeyen biri vardı, ne yaptı?"

Galatasaray'da Hatayspor maçında sergilenen kötü oyun eleştirilmeye devam ediliyor.

Tanju Çolak: "Galatasaray'da kapris yapan gol attığı için sevinmeyen biri vardı, ne yaptı?"

Sports Digitale Youtube kanalında Tanju Çolak, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK ŞAŞIRDIM"

"Çok şaşırdım. Galatasaraylı oyuncular maçı çok hafife almış. Maçı çevirme adına hiçbir çabalarını görmedim. Bu oyuncular maç mı seçiyor?"

"GALATASARAY'DA HOŞ OLMAYAN BİR ŞEY VAR"

"Son 3 maçta 8 gol yiyen Hatayspor'a 1 gol attılar. Çünkü her şey Icardi'ye bağlı. Icardi, ayağının üzerine basamıyor, koşamıyor, ağrısı çok. Destek ayağını kullanamıyor. Bir de gol pozisyonlarına giren Kerem Aktürkoğlu, son vuruşlarda hatalar yapıyor diye oyundan alınıyor. Kerem'den önce oyundan alınacak o kadar çok oyuncu var ki... Oliveira, çok geç oyundan alındı. Galatasaray'da kötü giden ve hoş olmayan bir şey var. Bayern Münih maçıyla bu maç arasında istek ve motivasyon arasında dağlar kadar fark var."

"OLIVEIRA, NE YAPTI?"

"Sergio Oliveira ne yaptı? Kapris yapan gol attığı için sevinmeyen bir Oliveira vardı. Ne yaptı? Kerem, ondan 10 kat daha fazla koştu. Onu oyundan almsaı gerekirken Kerem'i aldı."

"ZAHA, OYUNDA VAR MIYDI?"

"Zaha, gol attı ama oyunda var mıydı? Hiç orta yaptığını gördünüz mü? Orta yapmadan gol olmaz, şut atmadan gol olmaz, denemeden gol olmaz. Galatasaray'da bunları hiç göremedik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 16:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurki
Gurki - 7 ay Önce

Okan buruk maçı izlemiyor heralde zahayi oliviera kazimcan birini gormezmi bı hoca

Ramil .M.
Ramil .M. - 7 ay Önce

Senin futboldan haberin varmı?Zaha ne tapmalı eğer arasındakı Kazım oyunu goturemiyosa.Hucum hatti zamanında hücuma yetisemiyosa .İcardi hər kəsdən once oyundan alınmalı idi.Ve kazimla ziyech bu dəyişiklik çok farklı bir galibiyyete yol acacakdi