Levent Tüzemen: "Galatasaray'da bu kadar gamsız bir oyuncu görmedim, arkadaşlarıyla konuşmuyor"

Galatasaray, Kayserispor galibiyetiyle zirve yarışına yara almadan devam etti.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'da bu kadar gamsız bir oyuncu görmedim, arkadaşlarıyla konuşmuyor"

Galatasaraylı gazeteci Levent Tüzemen, Galatasaray - Kayserispor maçını değerlendirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"TARAFTARLAR ÇILGINA DÖNDÜ"

Mertens 85'te G.Saray'ın kazandığı penaltıda topun başına geçtiğinde sahadaki taraftarların, televizyondaki izleyenlerin bence duyguları kilitlendi. Çünkü iki yol vardı; Mertens penaltıyı gol yaparsa G.Saray şampiyonluk yarışında yara almayacaktı. Ya da Mertens penaltıyı kaçırdığında fark 4 puana çıkacak ve psikolojik bir dağınıklık olacaktı. Mertens, öyle bir vuruş yaptı ki top ağlarla buluştuğunda taraftarlar çılgına döndü. 

"HALİL KADAR GAMSIZ BİR OYUNCU GÖRMEDİM"

Galatasaray, Icardi olmadan gol yollarında tıkanıyor. Okan Buruk artık Halil'i santrfor oynatmayı bırakmalı. Halil Dervişoğlu kadar gamsız bir oyuncu görmedim. Rakibi kovalamıyor, arkadaşlarıyla konuşmuyor, pozisyonu takip etmiyor, buluştuğu topları kolay kaybediyor. Genç Baran iddia ediyorum Halil'den çok daha fazla faydalı olur. 

"BARIŞ, ELEKLE SU TAŞIR GİBİYDİ"

G.Saray'da iyiler, vasatlar, kötüler diye 3'lü bir grup vardı. Muslera, Nelsson, Boey, Mertens, Kaan, Baran ve Berkan çok çalıştılar. Ndombele yoruluncaya kadar iyi, Torreira ve Abdülkerim Bardakcı vasattı. Barış Alper Yılmaz elekle su taşır gibiydi. Çok koşup iyi mücadele etmesine rağmen yerini çok kaybetti. Ceza alanı içerisinde pas vermesi gereken pozisyonlarda egoist davranıp isabetsiz şutlar attı. 

"ADAMIN İÇİNDE GEÇECER DENİLEN TETE..."

Zaha, Halil ve Tete üçlüsü resmen eksik oynattı. Adamın içinden geçer denilen Tete, rakip savunmaları bir kez bile aşamadı. Zaha defansı arkasına takacak hızlı atak bile yapamadı. G.Saray mehter takımı gibi oynadı. 

"ICARDI'NİN SIKINTISI DEVAM EDİYORSA SANTRFOR ALINMALI"

Galibiyet, şampiyonluk yarışında 3 puandan daha değerliydi. Olası bir beraberlik sadece futbolcu değil teknik heyeti de olumsuz olarak etkiler, yönetimin direncini kırardı. Yönetim sol beki halletmeli. Icardi'nin sıkıntısı devam ediyorsa santrfor da alınmalı.

Kaynak: Levent Tüzemen / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 01:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurki
Gurki - 4 ay Önce

Okan hoca boyle inada devam ederse yollar ayrılmalı

Tosun paşa
Tosun paşa - 4 ay Önce

Zaha tete ziyech Halil hemen satılmalı boş yatırım GS ruhunu yaşayamaz bunlar

Necati zengin
Necati zengin - 4 ay Önce

Evet levent tüzemen bu Halil bu takımın oyuncusu deyil gamsız kiralık verilmeli gitsin bence zaha berbat oynuyor adam geçemiyor buda halilin kopyası Okan hoca da bazen saçma sapan işler yapıyor golcü ve solbek acil alınmalı..

Ali
Ali - 4 ay Önce

Bence gs'nin ilk 11 oyuncuların kondisyonu düşük 1 dünya çapında ünlü bir kondisyoner getisinler. 1 ikincisi gençleri kazanmak kolay değildir. O gençlerin her antremanda ekstra 2/3 saat antreman yaptırmaları lazım gerekirse gençleri direkt 11 e yazmalı o seviyede olmaları gerekir.

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 4 ay Önce

Okan dan hoca olur ise! Bu bu kadar olur. Futbolu bilmiyor, şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyor. Futbol dan anlasa, Zaha, Tete, ndombele, ziyech, Angelina bunları istemezdi. Futbolu bilmiyor, taktik hikaye, oyunu okuyamıyor, oyuncular da kondisyon yok ama hakemden, zeminden şikayet çok. Rakip analizi yok. Rakibe göre oyun planıda yok. Kısacası, boşa maaş alan birisi ve tez zamanda kovulmalı.

İsmail yilmaz
İsmail yilmaz - 4 ay Önce

Berkan a da iyi dedinya .vay anam vay

Ziya Gürler
Ziya Gürler - 4 ay Önce

Ne kadar çok biliyor. Sonra da özür diliyor. Yanılmışım bekâra karı boşamak kolay. Akıl verme Levent efendi varsa paran ver. Bırak adam işini yapsın

Erdal müdür
Erdal müdür - 4 ay Önce

Levent abinin bütün söylediklerine katılıyorum ve onu seviyorum onu her zaman tv de görmek istiyorum