Levent Tüzemen: "Galatasaray'dan nefret ediyor, sorun burada"

Süper Lig'in lideri Galatasaray'a karşı yeni bir algı operasyonu daha yapıldı.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'dan nefret ediyor, sorun burada"

Galatasaray ile ilgili yapılan masa başı operasyonları devam ediyor.

Sarı kırmızılıların sahada durdurulamayışı, rekabetin saha dışına çekilmesine neden oluyor.

Bu kez de Tete'nin penaltı pozisyonuyla ilgili yapılan toplantı görüntülerinin sızdırılmasıyla yeni bir algı yapıldı.

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, gündemle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, DİĞER POZİSYONLARIN KAYDINI İSTEMELİ"

"Galatasaray Kulübü, TFF ve MHK'dan diğer pozisyonlarla ilgili olan toplantıların kaydını istemeli, talep etmeli. Galatasaray, 'Siz, bizimle ilgili pozisyonları dışarı sızdııp kamuoyu oluşturup algı oluşturuyorsunuz, o zaman diğerlerini istiyoruz!' demeli!. Asıl Abdülkadir Bitigen'in Tete'ye yapılan net penaltıyı görmemesi hakemlik faciası! VAR'ın uyarması değil. Bak İtalyan hakemler nasıl görüyor! Abdülkadir Bitigen hakemliği öğrensin."

"BUNUN AZI ÇOĞU YOK"

"Ayağına vurmuş, bunun azı çoğu yok. Berkan Kutlu, Gaziantep maçında yapınca penaltı normal ama bu değil. Zararı en çok hakem yorumcuları veriyor. Işi sulandırıyorlar. Kendilerinin çok değerli olduğunu göstermeye çalışıyorlar."

"BU ÜLKE DALLAS'A MI KALDI?"

"Sezon boyunca Mauro Icardi'nin tam 8 net penaltısı verilmedi! Bu Hugh Dallas denen adam kaç yaşında ya? Bu ülke Dallas'a mı kaldı?"

"ALİ KOÇ, GALATASARAY'DAN NEFRET EDİYOR"

"Türkiye’de bir beka sorunu yok, Ali Koç'un Galatasaray'a olan nefret sorunu var. Ali Koç, Galatasaray'dan nefret ediyor, sorun burada." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 03:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 1 ay Önce

GS CAMİASI DA ALİ KOÇ'TAN NEFRET EDİYOR...SEZON SONU BIRAKIP GİTSE DE TÜRK FUTBOLU BİR PROVAKATÖRDEN KURTULSA DİYORUZ...

Adem
Adem - 1 ay Önce

Fb trolleri GS düşmanlığı için 12 dakikalık sızdırma ile iş başında...adamsanız fb'nin kasımbahçe, Pendik ve Trabzon maçlarındaki haksız penaltıları ve verilmeyen fauller sonrası atılan gol konuşmalarını da sızdıracak misiniz Hug Dallama...

Engin deniz
Engin deniz - 1 ay Önce

Bizde ali koctan ve koc ailesinden nefret ediyoruz ligden çekilsin veya gitsin başka ülkede başka ligde oynasin

Aslan kral
Aslan kral - 1 ay Önce

Fenerbahceli olupda galatasaraydan nefret etmeyen varmı hepsi aynı kalıpdan çıkmış gibi kendileri yapar galatasaray yaptı derler şikebahçeliler ağlaklar cezanıza razı gelin fenere ceza gelmezse türk futboluna ceza gelir bunu böyle bililn tehditle ve şantajla dolu cümlelerle tff yi etkilemeye çalışıyorlar bırakın alt liglerde oynasınlar herkes hakettiği cezayı almalı

Yilmaz Yildirim
Yilmaz Yildirim - 1 ay Önce

Çok dogru agzi dan baska bir sey çıkmıyorkı ticaret alaninda bir sorunu yok nederlerse o o nara dokunan bir sey yok lakin gelirken dostluk sevgi açilimiyla gelip FB nin senelerini bos yere heba edince sarilacaği can simiti GS kaldi taraftarada boyle sirin gözukup basarisizligini ortme yoluna gitmek en kolayi at gitsin hadi gule gule biraz kongsmani duzelt senin zenginligin sana gecer milleti birbirine kirdirma taktigini birak git Sn Ali Şenden nasil baskan olunur kursunu al oyle gel FB senden büyktür.

Armağan öz
Armağan öz - 1 ay Önce

VAR kayıtları için Erden timur, bende VAR dedi....
İşte sana göndersin. Sonra açıklayın.elinizi tutan mı VAR...

Aydede
Aydede - 1 ay Önce

Bende Ali koctan nefret ederim
Ortalığı gerende o kisi

Celil
Celil - 1 ay Önce

Hadi ordan Los Palavros