Levent Tüzemen: "Galatasaray yönetimi, akıllı iş yaptı ve masaya oturup anlaştı"

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Kaan Ayhan ve Fernando Muslera ile yeni sözleşme imzaladı.

Levent Tüzemen: "Galatasaray yönetimi, akıllı iş yaptı ve masaya oturup anlaştı"

Sabah Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray yönetiminin gerçekleştirdiği imza törenini "Oyuncuların kafa olarak rahatlamasını sağlayacaktır" diye yorumladı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"AKILLI İŞ YAPTILAR"

Yönetim, akıllı iş yaparak sözleşmesi bitecek oyuncularla masaya oturdu. Bu imza töreni, oyuncuların kafa olarak rahatlamasını sağlayacaktır. Abdülkerim, Barış, Torreira, Kaan ve Muslera sezon başından beri Galatasaray'ın yükünü çeken oyuncular arasında yer alıyor.

"ŞÖYLE OKUMAK LAZIM"

Yönetimin yaptığı imza töreninin altyazısını şöyle okumak lazım: "Sizlere güveniyoruz, önemli hizmetler yaptınız. Bu hizmetlerin devamını istiyoruz. Galatasaray ailesinin önemli parçalarısınız." Bu sözleşmenin diğer oyunculara da mesajı şöyle olacaktır: "Başarılı olmuş, hizmet etmiş oyuncular ailemizin parçasıdır. Asla sırtımızı dönmeyiz."

"BELKİ YENİ BAŞKAN FARKLI BİR İSMİ TERCİH EDEBİLİR"

Dursun Özbek'in gönlünde Okan Buruk ile yola devam etmek de var. Okan hocaya Başkan Özbek, 'Seçilirsem hocam sensin' demiştir. Galatasaray etiği gereği yeni seçim yapılmadan Dursun Özbek ve Okan Hoca imza törenini yapmaz. Çünkü olası yönetim değişikliğinde yeni başkan belki farklı bir ismi tercih edebilir.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 12:55
YORUM EKLE