Levent Tüzemen: "Jorge Jesus'un yaptığı tamamen bir şovdu, alay eder gibi..."

Galatasaray, derbide Beşiktaş'ı mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Levent Tüzemen: "Jorge Jesus'un yaptığı tamamen bir şovdu, alay eder gibi..."

Sabaah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş üçgeninde yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"JORGE JESUS'UN YAPTIĞI TAMAMEN BİR ŞOVDU"

"Galatasaray'ın puan kaybetmesinden sonra F.Bahçe taraftarı, stadı tıklım tıklım doldurdu ve herkes erken saatlerde stat çevresine gelip yerleşti. İstanbulspor eksik kadrosuna rağmen müthiş bir geri dönüş yaptı ama maçtan çok Jesus'un tribünlere yaptığı kabadayıyı andıran hareket gündeme oturdu. Portekizli hocanın berabere biten bir maçtan sonra futbolcularını ortaya toplamak istemesi tamamen bir şovdu. Oyuncular geldi ama suratlarından düşen bin parçaydı. Alay eder gibi taraftarları alkışlaması ilgi görmedi, tepki gördü. Jesus'un hem suçlu hem güçlü edasıyla tribünlere yaptığı hareket artık dikiş tutmaz."

"GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'I YENERSE..."

"Beşiktaş-G.Saray derbileri her zaman keyif vermiştir. Bu kez derbinin oyun stratej-i sini bir gün önce oynanacak Sivas-F.Bahçe maçının sonucu belirleyecektir. G.Saray, eğer F.Bahçe'ye karşı Kadıköy'de sergilediği oyun anlayışını Vodafone Park'a taşırsa puan veya puanlar almaya yakın olur. Beşiktaş'a arkada geniş alan bırakırsa Redmond ve Aboubakar, etkili pozisyonlar üretir. Boey, Masuaku'ya karşı oynayacak. Bu yüzden yerini kaybetmemek adına dikkatli olmalı. Eğer G.Saray, Beşiktaş'ı yenerse şampiyonluk konusunda dev bir adım atar."

"BARIŞ İÇİN ADIM ATTILAR"

"Gomis'in affedilmesi takımın isteğidir. Çünkü futbolcular, Gomis'i çok seviyorlar. Fransız yıldız da idman öncesi arkadaşlarına, "Ben hatalıyım" diyerek günah çıkardı. Futbolcular affedilme konusunda adım attı, affın sözcülüğünü Muslera ve Kerem üstlendi. Başkan Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk, krizi önlemek adına barış için adım attılar. Bana sorsan, Gomis'in yaptığı affedilemez. Çünkü maçtan sonra kendisini kaybedilen puandan sorumlu tutmamıştı ama kulübede olsaydı ya da ilk 11'de başlasaydı skora katkı yapabilirdi. Yönetim bu barışın sağlanması konusunda geçmişte Riera-Melo olayını örnek gösterdi."

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2023, 21:03
YORUM EKLE