Levent Tüzemen: "Trabzonspor transfer etti, keşke Galatasaray alsaydı, çok katkı yapardı"

Süper Lig'de son 10 haftaya girilirken Galatasaray'da sakat oyuncuların takıma katılması bekleniyor.

Levent Tüzemen: "Trabzonspor transfer etti, keşke Galatasaray alsaydı, çok katkı yapardı"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"EN ZOR MAÇ BEŞİKTAŞ MAÇIYDI"

"Okan Buruk, en zor maçını Beşiktaş'a karşı oynadı. Oyuna atabileceği oyuncu yoktu. Ziyech'i yakalarsa ve Aurier'i kullanacka hale getirirse zaten sıkıntı yaşamaz."

"ZIYECH'İ KAZANMAK LAZIM, ZAHA OLSA DA OLUR OLMASA DA OLUR"

"Ziyech gibi bir oyuncudan faydalanamadı. Zaha'yı zaten katmıyorum. Zaha, olsa da olur olmasa da olur. Zaha'dan faydalanma şansın yok. Vinicius, çok üst düzey bir santrfor değil. Ziyech, çok önemli bir oyuncu ve onu kazanmak lazım. Kalan haftalarda katkı sağlayabilecek hale getirmeliler."

"KEŞKE MEUNIER'İ ALSALARDI"

"Galatasaray, Serge Aurier’i alacağına keşke Trabzonspor'un aldığı Meunier'i alsaydı. Daha çok katkı yapardı. Onun yaptığı ortalardan Icardi, kafayla golller atardı. Aurier gibi sakat bir futbolcuyu almak, Galatasaray yönetiminin kadro mühendisliği konusundaki başarısızlığıdır. Alma kardeşim. Ne zaman oynayacak? 10 maç kaldı ve Rizespor maçında da yok. Bir de bu adam kiralık."

"OLIVEIRA İLE PAZARLIK YAPMADI, ZAHA'YA YÜZ VERMEDİ"

"Okan Buruk, Oliveira ile pazarlık yapmadı, Zaha'ya da yüz vermedi. 'Seni ilk 11'de başlattım, hiçbir şey vermedin. O zaman bunu hak etmiyorsun' dedi. Zaha sakat falan işin fantezi tarafı. Oliveira, çark etti ve sosyal medyadan paylaşım yaptı.  ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 12:30
YORUM EKLE