Yakup Çınar: "Galatasaray iki yıllık sözleşme imzalayacak, 1,5 milyon Euro ve bonus verecekler"

Galatasaray'da gelecek sezon için iç transferde önemli hamlelerin yapılması bekleniyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray iki yıllık sözleşme imzalayacak, 1,5 milyon Euro ve bonus verecekler"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"YÖNETİMDE ESEN SOĞUK RÜZGARLAR TAM TERSİNE DÖNDÜ"

“Beşiktaş derbisinden sonra Galatasaray Yönetimi içerisinde daha önce esen o soğuk rüzgârlar tam tersine dönmüş durumda. Florya’da yarın açık antrenman var. ‘Kolej havası’ diyorlar ya, iş ona dönüyor. Beşiktaş derbisine özel 500 bin lira prim verdiler, şu anda oyuncuların hiçbir alacağı kalmadı.” 

"OKAN BURUK İLE SÖZLEŞME İMZALANACAK"

“Okan Buruk ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Yönetimin içinde bunu dile getirenler varmış. Önümüzdeki sezon 1,5 milyon Euro + bonuslarla bir maaş vereceklermiş.”

"OKAN BURUK'UN BU SEZON KAZANDIĞI PARA 30 MİLYON TL"

“Takımın maaş ortalaması, bazı yabancı oyuncuların özellikle, 2-2,5 milyon Euro’nun üzerinde. Okan Buruk’un Galatasaray’dan kazandığı para ki sezon sonuna kadar sözleşmesi var, 30 milyon Türk lirası. Bunun yarısını gayrimenkulle ödüyorlarmış.” 

"YÖNETİM DEVAM EDERSE MUSLERA KALIR"

“Bu yönetim devam ederse Muslera da Galatasaray’da kalır. Çok fazla spekülasyon var ama benim bildiğim, Muslera Galatasaray’da devam etmek istiyor. Mertens de futbolu bıraktıktan sonra Okan Buruk'un ekibinde kalabilir.” ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 17:40
YORUM EKLE