Mauro Icardi'nin yüzünde kırık var mı? Sonuçlar belli oldu!

Galatasaray, Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe karşısına bu kez çok farklı bir planla çıkacak. Okan Buruk'un rakibini fazlasıyla şaşırtacak bir kadro üzerinde durduğu öğrenildi.

Mauro Icardi'nin yüzünde kırık var mı? Sonuçlar belli oldu!

Fenerbahçe’nin sahasında elde edilen beraberliğin ikili averajda büyük avantaj sağlayacağını ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım olduğuna inanan Galatasaray, Süper Kupa’yı ise kazanmanın planlarını yapıyor. 

SÜPER KUPA'DA FARKLI PLAN

Hafta sonu oynanan derbide galibiyet için fazla risk almayan ve yenilmemenin getireceği avantajı dikkate alan Teknik Direktör Okan Buruk’un 2023'ün son derbisinde çok daha farklı bir plan üzerinde durduğu öğrenildi.

OKAN BURUK, FENERBAHÇE'Yİ ŞAŞIRTACAK

Cim-Bom’un hocasının bu çerçevede Fenerbahçe’yi şaşırtacak bir kadro sahaya sürmeyi düşündüğü belirlendi. Suudi Arabistan’daki finalde Kadıköy’de görev yapan kadroda önemli değişiklikler olacağı vurgulandı. 

FRED'E KARŞILIK KAAN AYHAN

Okan Buruk’un ofansif yönü kuvvetli bir ilk 11'i tercih edeceği belirtildi. Buruk’un finalde Fred’in oynayacağını göz önünde bulundurarak Kaan Ayhan ile orta alandaki direnci arttırmayı planladığı bildirildi. Cim-Bom'un hocası Kadıköy'ün aksine rakibine ileride basacak ve sürpriz toplarla sonuç aramayacak.

ICARDI'DEN GÜZEL HABER

Derbi maçta gözünün altına darbe alan ve morluk oluşan Mauro Icardi’nin kontrollerinde elmacık kemiğinde kırık olmadığı saptandı ve Fenerbahçe ile yapılacak Süper Kupa maçında forma giyeceği belirtildi. 

Öte yandan Galatasaray Süper Kupa öncesi son antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılıların Suudi Arabistan’da idman yapmayacağı ve çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayacağı belirtildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 22:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Nurcebi
Ahmet Nurcebi - 4 ay Önce

Fenerbahçe kiler bilerek derbide İcardi yi sakatladılar