Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a büyük ayıp etti, bel altı vurdu"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında artan gerilim Ali Koç'un açıklamalarıyla büyümeye devam ediyor.

Mehmet Ayan: "Ali Koç, Okan Buruk'a büyük ayıp etti, bel altı vurdu"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Galatasaray Teknik Direktörü Okan Burk'un 13 yaşındaki oğluyla ilgili sözleri büyük tepki çekti.

ALİ KOÇ'TAN "ÖTEKİNİN OĞLU" SÖZLERİ

Ali Koç, "İsmail Kartal'ın oğlunun akreditasyonu yok dediler. Bu yalan. Akreditasyonu var. Ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar. İsmail hocanın oğlu bütün gece kusmuş. Ailesine de haber vermemiş. İsmail Hoca tek laf etti mi?" demişti.

ALİ KOÇ'A ELEŞTİRİ

Habertürk yorumcusu Mehmet Ayan, Ali Koç'un skandal sözlerini eleştirdi.

Ayan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BÜYÜK AYIP ETTİ"

"Ali Koç, basın mensuplarıyla yaptığı konuşmada Okan Buruk'un oğlu hakkında 'Öteki' demesi hiç hoş değil. Hem Okan Buruk'a hem de Ali Yiğit Buruk'a ayıp etti. Bel altı vurdu. Bu toplara girmesine gerek yoktu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 23:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Ali Şen de 1995 te Aygün e hiç bir şey olmamışken başını sardırıp alnına salça sürdürüp otel koridorlarında dolaştırmıştı, diye de kendisi anlatıyor, bu Ali de sallıyor, ismail in oğlunun raporu nerde?

Urfalı
Urfalı - 1 ay Önce

Ali koç başkan konuşması kin nefret dolu çok agresif biraz daha sakın germeden konuşsa hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye

Burak Baba
Burak Baba - 1 ay Önce

Ali Koç seçildiği zaman ne güzel beyefendi, kaliteli bir insan sandık, futbola kalite gelecek sandık. Benim gördüğüm en düşük kalitedeki Başkan olduğunu üzülerek gördük. Abisi vefat edince Fenerbahçeyi bırakacak diye korktuk, şimdi bir şey olsa da gitse diye bakıyoruz. Böyle Fenerbahçe lehine abartı hatalar yapılırken yavuz hırsız ev sahibini bastırırmışda olduğu gibi bir mağdur edebiyatı. Yazık yazık yazık.