Mehmet Ayan: "Galatasaray'da yedek kalması akıldan bile geçirilemez, taraftarların bilmediği şeyler var"

Galatasaray'da kadro tercihleri alternatif çokluğu nedeniyle sık sık konuşuluyor.

Mehmet Ayan: "Galatasaray'da yedek kalması akıldan bile geçirilemez, taraftarların bilmediği şeyler var"

TVNET'te yayınlanan programda Mehmet Ayan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ayan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER YILMAZ, İLK 11 OYUNCUSU OLAMAZ"

"Barış Alper Yılmaz'ın her ne kadar gelişimine saygı göstersem de Okan hoca ve ekibinin onu yükselttiğine saygı göstersem de benim gözümde 1. sınıf Galatasaray ilk 11 oyuncusu olamaz, bir de bu kadroda. Olamadığını da sağ olsun 11'de çıktığı her maçta bize gösteriyor. Barış'ın karar sorunu var."

"MUSLERA DİNLENDİRİLEMEZ"

"Muslera dinlendirilmeli diyen herkesle ilişkiyi kesin. Bu akıldan bile geçirilimez, değiştirilemez bir Galatasaray maddesidir. Muslera'yı eğer Galatasaray'dan kesmek istiyorsanız, hemen kesin ve İstanbulspor maçını kaybedin, Muslera'yı kaybedin, Günay Güvenç'i kaybedin, iki maç daha oynatmayın sezonu kaybedin, yetmedi takımı kaybedin. Muslera'nın Galatasaray içerisindeki büyük etkisini görmek için gazeteci olmaya gerek yok. 12-13 yıldır adam oraya kök salmış. İçeriden bilgi söyleyeyim. Türkiye Kupası maçında bile oynamak istiyormuş. Artık yuh yani. Böyle bir adamdan bahsediyoruz. Muslera'yı kesmek Günay'a da yazık."

"YAPILACAK TEK ŞEY SÖZLEŞMESİNİ UZATMAK"

"Muslera ile ilgili Galatasaray'ın yapması gereken bir tek şey var. Sözleşmesini uzatacaksın, gelecek sene de oynayacak. Muslera'nın yedek kalması, anayasanın ilk 4 maddesi gibi akıldan bile geçirilemez, değiştirilemez. Yani mümkün değil."

"FLORYA'NIN ETRAFINDA BİRAZ DOLAŞSANIZ GÖRECEKSİNİZ"

"Taraftarların bilmediği milyar tane şey var, her şeyi de anlatamıyoruz. Muslera'nın oynaması, takımdaki ağırlığı, oynamadığı zaman çıkaracağı arızanın derecesi, sezona etkisi... 'Muslera'ya niye bu muamele yapılıyor?' diyorlar. Florya'nın etrafında biraz dolaşsanız o muamelenin ne olduğunu göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023, 13:12
YORUM EKLE