Nevzat Dindar: "Galatasaray'da yetkililer çok memnun, özel bir isim olduğunu gösterdi"

Galatasaray'ın yeni transferi Davinson Sanchez, ilk maçına çıkarken Victor Nelsson’a göre daha teknik bulundu. 

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da yetkililer çok memnun, özel bir isim olduğunu gösterdi"

Galatasaray formasını ilk kez Başakşehir karşısında giyen Davinson Sanchez performansıyla Victor Nelsson’un formasına göz koydu.

Tottenham’dan 9.5 milyon Euro'ya alınan 27 yaşındaki oyuncu, hava toplarındaki müthiş hakimiyeti, oyunu geriden kurarken tekniği ile fark yaratması ve agresif futbolu ile Başakşehir deplasmanında kendini gösterirken övgü aldı.

Sarı kırmızılı yetkililer, Kolombiyalı futbolcu konusunda şu değerlendirmeyi yaptı:

"KUSURSUZ OYUNU SÜRPRİZ OLMADI"

“Lider bir karakter. Bunu ilk antrenmandan itibaren hissettirmeye başladı. Hem saha içinde hem de saha dışında bu karakterini gösterebiliyor. Başakşehir maçındaki kusursuz oyunu sürpriz olmadı ama sonrasındaki tavırları bizim için önemliydi. Kısa sürede takıma ve kulübe karşı büyük bir aidiyet duygusu ile hareket etmeye başladı.” ifadeleri kullanıldı.

OKAN BURUK, NELSSON'DAN DAHA FAZLA KULLANACAK

Davinson Sanchez, fiziksel olarak çok güçlü ve diri görünmesinin yanı sıra tekniği ile de özel bir isim olduğunu gösterdi. Nelsson’a göre bu yönü çok daha iyi olan Sanchez’in Teknik Direktör Okan Buruk tarafından daha fazla tercih edilebileceği ifade edildi.

MUSLERA'NIN İŞİNE YARAYACAK

Nelsson’un sürekli geri oynayarak Muslera’yı zor duruma soktuğu belirtilirken teknik kadronun bu nedenle Sanchez’le bu riski en aza indirmeyi hedefleyeceği vurgulandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023, 09:39
YORUM EKLE