Mehmet Demirkol: "Duyduğumuz şu; Galatasaray'a gelecek gibi duruyor"

Galatasaray, Molde karşısında aldığı galibiyetle Şampiyonlar Ligi için büyük bir avantaj elde etti.

Mehmet Demirkol: "Duyduğumuz şu; Galatasaray'a gelecek gibi duruyor"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA HERKESLE İLGİLENİYOR"

"Okan Hoca'nın en büyük başarısı, bu oyunculara dokunuşu. Geçen sezon Jesus ile Okan Buruk arasındaki fark neydi? Jesus sadece oynayacak oyuncularla ilgileniyordu, Okan Hoca herkesle ilgileniyordu. Okan Buruk'un teknik direktörlüğünün teknik kısmını tartışabilirsiniz ama direktörlük konusunda hiçbir eksiği yok."

"RAMOS GELECEK GİBİ DURUYOR"

"Bu net bir bilgi değil ama duyduğumuz şu... Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne giderse Ramos da gelecek gibi duruyor. Sergio Ramos'un da yaşına bakılmaz. Eğer yaş maş dersen adam tişörtü kaldırır, 'Bak' der."

"SENİN BUNLARI AŞMAN LAZIM"

"Kerem Aktürkoğlu'nun eleştirilmesini şöyle anlatayım. Icardi geliyor, Dzeko geliyor, markalar geliyor. Bu durum araba örneği gibi. Bir tarafta çok lüks bir araba, diğer tarafta da güvendiğin ama aynı parıltıda olmayan bir araba var. Güvendiğin arabanın lastiği bir kere patladığı zaman 'Al işte' diyorsun. Diğerinin karbüratörüne bir şey oluyor, kayışı kopuyor ama yine de bir şey demiyorsun. Bu durum bir algı. Ama bu algıyı değiştirecek olan da oyuncu. Bu, modern sporun bir gerçeği. Buna 'Neden böyle' diyemezsin. Sen de ona göre davranacaksın. Şu anda efsane olarak gördüğün herkes zamanında bunu yaşadı. Barcelona'da oynayan Arda Turan da yaşadı. Adam Barcelona'ya transfer oldu, 'Zaten iki hükümet arasında anlaşma var' dediler. Allah Allah! Adam çıktı, kaç tane gol attı, Atletico'nun 10 numarası oldu... Türk Hava Yolları para verdi diye mi bunların hepsi oldu? Bizde bu işler böyle yürür. Senin bunları da aşman lazım."

"ICARDI'NİN AYAKLARINDA BEYİN VAR GİBİ"

"Mauro Icardi... Neo gibi. Herkesten farklı sahada. Ayaklarında beyin var gibi. Ne istese yapıyor. Her seferinde insan doğru karar verip şahane bir şekilde uygular mı ya?" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2023, 14:28
YORUM EKLE