Batuhan Karadeniz: "Galatasaray hazır değilse eğer dünyanın en iyi oyuncusu da olsa almasın"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi serüveni ve transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray hazır değilse eğer dünyanın en iyi oyuncusu da olsa almasın"

Skyspor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN MANYAĞI OLDUM"

"Ben bu herifin manyağı oldum. Icardi benim için artık çok farklı bir önem kazanmaya başladı. Icardi aşkın olayım kanka! Bir kişi bir takımı nasıl sırtında taşırsa, örneği bu işte."

"ANGELINO'NUN KAZIMCAN'DAN FARKI NE?"

"Siz Angelino'yu nasıl beğendiniz onu anlamadım? Kazımcan'dan ne farkı var? Galatasaray'ın sol beki bu mu ya? Beyler Euro'nun kuru 30 olmuş 30! Ne Angelino'su, Kazımcan'ı koyarım oraya. Önüne de atarım Bakambu'yu, yabancıdan düşerim."

"TRİLYON VERSEN YAZDIRABİLİR MİSİN?"

"Sergıo Ramos da ne yapacağını şaşırdı. Bir Beşiktaş ile konuşuyor, bir Galatasaray'ın fotoğrafını beğeniyor. Ramos'lar, bugün başkan dediğimiz insanların hepsinden zengin. Bu adamın kalbine girmen lazım. Senin 15 milyon Euro'na ihtiyacı mı var ya? Bugün Icardi, çay içtiği termosunun üstünde Galatasaray bardağı var. Trilyon versen yazdırabilir misin?"

"VERATTI, HAZIR DEĞİLSE ALMASINLAR"

"Galatasaray'a lazım olan tek şey, aldığı oyuncuyu oynatmak. Hazır oyuncu al. Verratti hazır değilse alma. Dünyanın en iyi orta sahası da olsa, hazır değilse alma." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 23:32
YORUM EKLE