Ümit Karan: "Galatasaray bir karar vermeli, gidecekse gönderin"

Galatasaray, zorlu Molde deplasmanından 3-2'lik galibiyetle döndü.

Ümit Karan: "Galatasaray bir karar vermeli, gidecekse gönderin"

Skyspor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"SURATLARI BEŞ KARIŞ OYUNDAN ÇIKIYORLAR"

"Icardi ve Muslera'yı çıkar. Molde: 4, Galatasaray: 0 olurdu. Bence Okan hoca bazı oyunculara fazla zaman tanıdı. Ben daha önce hamleleri bekliyordum. Bu kadar sabretmesi bile iyi. Çıkarken surat beş karış çıkıyorsunuz. Giren oyuncuları motive etmeniz lazım. Galatasaray şu anda %70 turlamıştır."

"BU KADROYLA PERİŞAN OLURSUN"

"Galatasaray bu orta saha ile Şampiyonlar Ligi'nde hiçbir şey yapamaz. Galatasaray bir an önce kadrosunu toparlamak zorunda. Şampiyonlar Ligi gruplarında bu kadroyla perişan olursun. Nelsson'un hatasını kimse affetmez."

"RAMOS, İLK 5'E GİRER"

"Sergio Ramos, stoperler arasında tarihte ilk 5'e girer. Maldini, Puyol seviyesi. PR da önemli futbolda."

"ICARDI, YETENEĞİNİN ÜSTÜNE KOYARAK GELDİ"

"Bir santrforda en önemli yetenek tek vuruştur. Kendimle övünmek istemiyorum ama tek vuruşla iyi işler yapardım. Benim en fazla dokunuşum ikiydi, üç olmaz. Icardi'nin de yetenek. Ama sadece yetenekle olmuyor, çalışacaksın. O da yeteneğinin üstüne koyarak geldi."

"NELSSON İÇİN KARAR VERİLMELİ"

"Nelsson için bir karar verilmesi lazım. Nelsson gidemez diyeceksin, ya da gidecekse gönderin. Bir karar verin." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 16:47
YORUM EKLE