Rıdvan Dilmen: "Galatasaray için şart, Erden Timur bugünden itibaren transfer etmek için uğraşacak"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Molde deplasmanında 3-2'lik galibiyet elde ederek avantajı kaptı.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray için şart, Erden Timur bugünden itibaren transfer etmek için uğraşacak"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"MOLDE, LİGİNDE 28. HAFTAYI OYNUYOR"

"Bu oyuna karşılık skor büyük bir zafer. Hepimiz Molde'yi farklı hayal ediyorduk. En önemli dezavantajı Galatasaray'ın orada 28. hafta oynanıyor, ligleri Nisan'da başlamış. Oyuncunun en fit durumu 20 ila 25. haftalar arası olur. Galatasaray, henüz daha yeni başladı. Fizik olarak rakibin daha diri olduğunu görüyoruz. Galatasaray ayrıca Trabzonspor maçından çıktı. Liglerin ertelenmiş olmasının ne kadar doğru karar olduğunu görüyoruz."

"MAÇI CİDDİYE ALSINLAR"

"Galatasaray, asıl hedefi olan Şampiyonlar Ligi için büyük avantajı kaptı. Ancak kendi evinde yine de çok sıkı oynaması lazım. Taraftar maçı ciddiye alsın."

"SABIR VE KALİTE"

"Galatasaray, maça kötü başladı. Molde golü buldu. Galatasaray demoralize oldu. Molde ikinciyi attı atacak derken frikik yetişti, 1-1 oldu. Fakat Molde tekrar üstüne gelirken o baskıdan çıkıp gol atmak sabır ve kalite ister."

"GALATASARAY, DERS VERDİ"

"Galatasaray, ikinci golünde 16 pas yaptı. 'Kaleden başlayan hücum nasıl yapılır?' dersi verdi. Bu kadar güzel pas organizasyonlarının ardından Icardi de 'Bana at kardeşim' dedi, attı."

"STOPER TRANSFERİNE DÖNECEKLERİNE EMİNİM"

"Galatasaray'ın Erden Bey ile beraber bugünden itibaren stoper transferine döneceklerine eminim. Bugün bunun şart olduğunu gördük. Galatasaray'a iyi bir stoper, 1.90'lık iyi bir stoper şart. Olmazsa olmazı bu."

"YUNUS, 'BENİ GÖNDERMEYİN' MESAJI VERDİ"

"Bu maçlar Okan hocanın en değerleri maçlarıdır. Şampiyonlar Ligi'ne girmek için büyük bir avantaj yakalamışsın. Okan hoca, Boey'i kadroda düşünmüyordu. Omar sakatlandı, Dubois sakatlandı ve Sacha Boey'i kazandı. Sadece Yunus için söylemeyeceğim. Şu maçı 3-2 kazanıyorsunuz, çok önemli bir galibiyet alıyorsunuz. Bugün çıkarılacak dersler var. Gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili kararlar. Herkese Yunus Akgün sürpriz olabilir ama bana olmadı. Muhtemelen rakibin üçlü oynayacağını düşünerek Yunus'un oradan etkili olacağını düşündü ve oldu. Yunus çok farklı bir oyuncu. Emin olun geçen sezon 8-9 tane de gol yapabilirdi. Direkten dönenler, çizgiden dönenler... Bir kere Yunus'un 'Beni göndermeyin' mesajını aldım."

"NELSSON O KADAR KOPUK Kİ..."

"Nelsson, sezon başından beri sallanıyor. Oyuncunun moral  motivasyon olarak ve fizik olarak oyundan o kadar kopuk ki ne çıkarabildi, ne top atabildi, ne yüksek toplara çıkabildi. Belki Kaan Ayhan değişikliği olabilirdi."

"TORREIRA, ÇOK DEĞERLİ"

"Torreira'nın bir takım için hatta özellikle ofansif özellikli oyunculardan kurulu bir takım için ne kadar değerli olduğunu bugün gördük. Galatasaray bugün oyunu verdi, pozisyonu verdi, kaliteden dolayı Muslera'nın kurtardıkları olsun kazandılar. Torreira'nın ne kadar değerli olduğunu bugün görüyoruz. Galatasaray iki maçında pozisyon vermeden buraya geldi ama bugün bir sürü pozisyon verdi."

"TRANSFER POLİTİKASI DEĞİŞECEK"

"Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ucuna kadar geldi. Uzun vadede transfer politikasını değiştirecek bir maç oldu. Okan hoca ve yönetim bunu değerlendirecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2023, 01:38
YORUM EKLE