Mehmet Demirkol: "Fenerbahçeli futbolcular başlarını öne eğmişler, duyduğum şeylere inanamıyorum"

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle tatil edildi.

Mehmet Demirkol: "Fenerbahçeli futbolcular başlarını öne eğmişler, duyduğum şeylere inanamıyorum"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Süper Kupa Finali sonrası çarpıcı yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR BAŞINI ÖNE EĞMİŞLER"

"Fenerbahçe'nin yaptığı protesto haktır ama bu şekilde olmamalıydı. U19 takımındaki çocukların ne günahı var? A Takım futbolcuları çıkıp da kendi iradesini ortaya koymuyor, oynamak istediklerini söylemiyor. Başını öne eğmişler."

"BU KADAR OLAYI BİR ARADA GÖRMEDİM"

"Türk futbolundaki en büyük olayları sıralasak sanırım yüzde 80-90'ı bu sezon yaşandı. 50 yıldır futbolu takip ediyorum, bu kadar olayı bir arada görmedim. Gerçekten çok ilginç."

"BEN OLSAM BU MAÇI OYNATMAZDIM"

"Biz ne izledik anlam veremedim. Ben TFF Başkanı olsam bu maçı oynatmazdım. Boşuna iki takım, yöneticiler ve taraftarlar seyahat etmezdi. Sadece 1-2 dakikalık bir gösteri oldu."

"DUYDUĞUM ŞEYLERE İNANANMIYORUM"

"Yönetici, taraftarlığını bir kenara bırakmak zorunda. En iyi taraftardan en iyi yönetici olmuyor. Hatta taraftarlık dozajı yüksekse yöneticilik performansı düşüyor. Birisi tamamen irrasyonel, birisi tamamen rasyonel bir iş. Her adımını, kelimeni seçmelisin. Fenerbahçe'de de, Galatasaray'da da, Beşiktaş'ta da başkanlar düzeyine duyduğum şeylere inanamıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 08:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk tınaz
Faruk tınaz - 4 hafta Önce

Ali koç'un egosu yüzünden koskoca camia dünyaya rezil oldu. Sezon başında üç kulvarda top oynayacağıni bilmiyor muydun? Öyle zamanlar oldu ki galatasaray 2-3 güne bir maça çıktı, birinde yedeklerinle çıkarsın bazı oyuncularını dinlendirirsin futbol bu. Ama fenerbahçe resmen galatasaray'a kupa kaybetmekten korktu. Riyad'ta atatürkü bahane etti, şimdi de fikstürü. Ali koç Türk futbolunu katletti.

Ömer
Ömer @Faruk tınaz - 4 hafta Önce

Tuğrul denen komedyen sen hangi gezegendensin! A spor'a bakarsan asıl sizin lehinize saçmalıyor,! Futbolun içine edip de aynadaki aksinizi mi anlatıyorsunuz! Riyaddaki olayları A spordan öğrenemedik, git doğru düzgün araştır, ayrıca ya futbolu öğren ya da at gözlüklerini çıkar! Ayrıca evet, umarız FIFA ve UEFA olaya el atar da fb gerekli cezayı alır yaptığı bütün rezilliklerden ötürü, malum daha önce de şikebahçenin tescilli şikesinden dolayı FIFA ve UEFA 3 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermişti hani o korkak veya kuklanız TFF'nin veremediğini! Şimdi de şampiyon olamadıkça kudurup etrafa saldırmalar, algı operasyonlarıyla yalanlar, montajlı videolar, uyduruk son dakika penaltıları, provokasyonlar, yapılan rezilliklere rağmen verilmeyen cezalar,...korkak fbnin yeri Amatör Ligi...

Tuğrul
Tuğrul @Faruk tınaz - 4 hafta Önce

Mehmet Demirkol sen işine bak Hala Fenerbahçe bunu niye yaptığını sorgulayacağına yok niye U19 la çıktı, yok Riyad ta ki olayları Ali Koç un üzerine yıkmaya ses çıkarmıyorsun. A spor da yalan yanlış şeylere birşey söylesene. Siz bu futbol un içine ettiniz hala ne anlatıyorsun. İnşAllah FIFA veya UEFA bu işe el atar.

Gören akıll
Gören akıll - 4 hafta Önce

BU MEMLEKET AKILLI ADAM YOKMU HEP ÇIKAR HEM MENFAAT DİĞE DİĞE UÇURUMUN KENARİNA GİDİLİYOR SEN KOCA CAMİAYA ZARAR VERDİĞİNİN NASIL FARKINA VARAMAZSİN .....

Ahmet yildiz
Ahmet yildiz - 4 hafta Önce

Ya gerçekte size hayret ediyorum. Fenerbahçe ligde yapılan haksızlık, linç ve katliam gibi haksızlıkları protesto etmek için kupayı protesto etti. Hakem hatalarını ve son maçlarda çalınan şampiyonlukları protesto etti. Tatil edilmesi gereken maçların neden tatil edilmediğini protesto etti. Daha da önemlisi temiz futbol için mücadele etti...!

Ömer
Ömer @Ahmet yildiz - 4 hafta Önce

Şaka mısın sen! Adı şikebahçe olarak anılan takım senin takımın neden acaba! Doğru düzgün temiz şampiyonluğunuz yok, aynadaki aksinizi mi anlatıyorsunuz! Bu sene de en az +20 puan almışsınız hakemlerle uyduruk penaltılarla ve GS hakemlere rağmen lider! Ya futbolu öğren ya da at gözlüklerini çıkar! Şikebahçenin tescilli şikesinden dolayı FIFA ve UEFA 3 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermişti hani o korkak veya kuklanız TFF'nin veremediğini! Şimdi de şampiyon olamadıkça kudurup etrafa saldırmalar, algı operasyonlarıyla yalanlar, montajlı videolar, uyduruk son dakika penaltıları, provokasyonlar, yapılan rezilliklere rağmen verilmeyen cezalar,...korkak fbnin yeri Amatör Ligi... Hadi bakalım U19'la Süper Kupa maçına çıkmak hükmen 3-0 mağlubiyeti ve 3 puan silmeyi gerektirir Futbol Talimatnamesine göre ama hiç konuşulmuyor bile ve kuklanız TFF verebilecek mi bakalım, hiç sanmam! Şampiyon olamadıkça kudurup futbol dışı rezilliklere başvuran bir takımın tipik taraftarı siz ne zaman adam olacaksınız!

Ferit
Ferit @Ahmet yildiz - 4 hafta Önce

Son iki sezonda ligde en çok doğranan takım net Galatasaraydir. Özellikle bu sezon FB nin haksız aldığı 10 puanı rahatça söyleyebilirim, Karagümrük maçı Samet el penaltı verilmedi, maç 1-1 di. Kasımpaşa maçı son dk uyduruk penaltı. Pendik maçı son dk uyduruk penaltı, başakşehir maçı son dk uyduruk penaltı. Hala kalkıp mağduru oynuyorsan kimse yemez sonra böyle rezil olursun

Taner
Taner - 4 hafta Önce

Bizde sana hak nerde adilsen durusten gerçek olanı yazarsınız adil,adalet varsa bu maçlar daha öncede oynandı bu liglerde erteleme olmadı haftada 2 maç bile .Kendi takinina guvenemeyen takımının,programı bileyapamayan ,beceremeyen yönetim ve hoca bir tarih ayarlayamiyorsa bunun suçlusu GS,mi fener yönetimimi,yoksa TFF mi gerçek hakkaniyetli olun ipi başkasında topaç olmayın yeter artık siz ve sizin gibi insanlar yüzünden futbol artık izlenmez ,yorumları dinlenemez hale geldi .Etrafta ipi başkasında olan toaclar çoğaldığı suredede böyle devameder

Babakemal
Babakemal - 4 hafta Önce

Üç büyütülmüşler...neyin peşindesiniz?..1959 dan beri GS, FB va BJK ligin %85 şampiyonluk kazanmışsınız hâlâ çıkıp bağırıyorsunuz..İstiyorsunuz ki tüm şampiyonluk bizim olsun, o zaman neden bu kadar takım mücadele ediyor?..Anadolu takımlarına yapılan haksızlıkların zekatı size yapılmıyor, esas onların bağırıp isyan etmesi gerekiyor...

Karabulut Celal
Karabulut Celal - 4 hafta Önce

Beşiktaş a zamaninda ceza verenlerle FB ye ceza vermeyen kendini yönetici sayanlar gorenler utanın utanın Türk futbolunun içine ettiniz hiç olmazsa kendinize bir iyilik yapıp çekilip gidin gidin gidin.

TS
TS - 4 hafta Önce

Öyle mal bir takımki bir dk gol yemeden dayanamadı

Yahışi yahışi
Yahışi yahışi - 4 hafta Önce

Ali Koç gibi adamlar ve federasyon basindaki adamlar varken ismi spor olan bu dalı kırarlar bunları içeriye bagliyacaksin bidaha hiç bı sidadyuma almicaksin...