Mehmet Demirkol: "Galatasaray'a geldiğinde çok övmüştüm ama beni büyük hayal kırıklığına uğrattı"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna namağlup devam ederken bazı oyuncuların performansı olumlu ve olumsuz açıdan dikkat çekiyor.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'a geldiğinde çok övmüştüm ama beni büyük hayal kırıklığına uğrattı"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"SANCHEZ, KUSURSUZA YAKIN OYUNUYOR"

"Davinson Sanchez, Başakşehir karşısında ilk 11 başladığı maçtan bugüne kadar kusursuza yakın bir performans gösteriyor. Bana göre Rizespor karşısında maçın adamı Davinson. Hem fiziksel hem de zihinsel müthiş bir varlık gösteriyor."

"MUSLERA, 30 YAŞINDAN SONRA ÖĞRENDİ"

"Muslera, 30 küsür yaşından sonra yan toplara çıkmayı öğrendi diyebiliriz. İşin şakası bir yana Rizespor maçında hepsini teker teker topladı. Bir kaleci için bazen zor olabiliyor ama halen formda olduğunu bize gösterdi."

"KEREM'İN POZİTİF OLMASI İÇİN BİR ŞEYLER YAPMASI LAZIM"

"Kerem Aktürkoğlu'nun pozitif olması için bir şeyler yapması lazım. İnsanın yüzü yaptığı işe etki eder. Bunun üzerine çalışması lazım. Çok iyi futbolcu ama işin psikolojik tarafına da ağırlık vermesi gerekiyor." 

"ANGELINO'DA BAŞKA BİR PROBLEM VAR"

"Angelino'yu bu sezon birçok farklı oyunda izledik ama hiçbirinde olmadı. Bu anlaşılır bir şey değil. Hücumda, savunmada, denge oyununda hiçbirinde yok. Angelino tanıdığımız bir oyuncu, bu oyun normal değil. Burada başka bir problem var. Bence Galatasaray'ın elinde kağıt üzerindeki en iyi bek Angelino. İlk geldiğinde kendisini çok övmüştüm ama beni büyük hayal kırıklığına uğrattı."

"ZAHA İÇİN ERKEN"

"Zaha analizini yapmak için erken. Zaha, takımın başaktörü olmaya alışmış bir isim ama Galatasaray'da bundan çok var. Buna zamanla alışması gerekiyor. Zamanla düzelebilecek bir şey. Onun da saha içinde bir desteğe ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 01:31
YORUM EKLE