Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da her şeyin merkezindeki adam, gerçekten anlam veremiyorum"

Galatasaray, hafta sonu Süper Lig'de Beşiktaş ile zorlu derbi mücadelesine çıkacak.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da her şeyin merkezindeki adam, gerçekten anlam veremiyorum"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Galatasaray derbisi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, DERBİDE FAVORİ"

"Galatasaray, derbide favori. Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in eksikliği bana göre çok önemli değil. Geçiş oyunlarında yaptığı pas hataları ve baskı anındaki top kayıpları büyük eksilerinden birisiydi. Musrati veya Amartey alternatifi." ifadelerini kullandı.

"SANTOS'UN DEDİĞİ GİBİ BİR ŞEY YOK"

"Galatasaray kapanan takımlardan çok önde baskı yapan takımlara karşı sorun yaşar hale geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, 'Biz topa sahip olmak istiyoruz ve önde basmak istiyoruz' diyor ama bence öyle bir şey yok. Halkla ilişkiler faaliyeti olarak söylüyor ve öyle bir niyeti yok. Bunu Portekiz Milli Takımı'nda da gördük. Bunda bir sakınca görmüyorum, fazla gol yemiyorlar. Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un performansı da onlar adına belirleyici olacak." 

"MERTENS, HER ŞEYİN MERKEZİNDEKİ ADAM"

"Galatasaray'da Mertens bana göre derbide en güçlü silah. Onun yokluğunda bütün savunma ve hücum organizasyonu bozuluyor. Her şeyin merkezindeki adam. Çok da koşuyor. Hala eleştiriyorlar, gerçekten anlam veremiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, 00:03
YORUM EKLE