Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da onu çok takdir ediyorum, başka bir yere gidiyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u 6-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'da onu çok takdir ediyorum, başka bir yere gidiyor"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, 'DALGA GEÇMEYİN' DİYOR"

"Galatasaray, 'Bizimle oynarken dalga geçilmez. Dalga geçmeyin, işiniz tam yapın' diyor. Kerem Aktürkoğlu'nun en rahat ettiği maçlardan biriydi. Kerem'i rahat ettirirsen canını yakar."

"KEREM'İ ÇOK TAKDİR EDİYORUM"

"Kerem'in son dönemde çok takdir ediyorum, oyunu dönüşüyor. Bu bizim oyuncularda az bulunan bir şeydir. Hele de belli bir yaştan sonra... Artık Kerem'e genç diyemeyiz. Oyununu dönüştürüyor ve başka bir yere gidiyor. Bu kadar yıldız oyuncu arasında bunu yapmak kolay bir şey değil ama kendine güvenirsen bir taraftan da çok kolay olabilir. Onlar da sana güvenir ve serbest vuruşta başına geçmene izin verirler. Kayserispor, Kerem'i çok rahat ettirdi."

"SETİ ÇOK GÜZEL KURDULAR"

"Torreira ve Oliveira, seti çok güzel kurdu ve ön taraftaki herkes çok rahat etti. Onları rahat ettirmemen lazım. Galatasaray ile oynarken önce 'Nasıl durdururum?' diye düşüneceksin."

"HAFTANIN EN İYİSİ KEREM"

"Kerem asist yaptı, serbest vuruş golü attı, penaltı aldı. Sahada olduğu müddetçe de zihni en açık oyunculardan biriydi. Tebrik ediyorum. Haftanın en iyisi Kerem." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2023, 19:16
YORUM EKLE