"Yapılan bu üçkağıtçılığı hiçbir Galatasaraylı içine sindiremiyor, böyle bir şey gerçekten olamaz"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında ligin sonlarına doğru gerilim gittikçe artıyor.

"Yapılan bu üçkağıtçılığı hiçbir Galatasaraylı içine sindiremiyor, böyle bir şey gerçekten olamaz"

Lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışını masa başı oyunlarıyla götürmeyi tercih ediyor.

GALATASARAY'DAN FERNERBAHÇE'YE CEVAP

Galatasaray yönetimi, son dönemlerde Fenerbahçe cephesinden yapılan algı operasyonlarına yeni bir cevap daha verdi.

"ÜÇKAĞITÇILIK" GÖNDERMESİ

Beyaz Futbol'a konuşan sarı kırmızılı yöneticilerin "Üçkağıtçılık" vurgusu dikkat çekti.

İşte o açıklamalar:

"HİÇBİR GALATASARAYLI İÇİNE SİNDİREMİYOR"

"Yapılanlardan sonra artık futboldan soğuduk. Yapılan bu üçkağıtçılığı hiçbir Galatasaraylı içine sindiremiyor. Bildiri yayınaldık, beyanatlar verdik, bir şey değişmiyor. Artık ne yapalım bilmiyoruz. Taraftar sokağa mı dökülsün, isyan mı çıksın? Böyle rekabet olmaz. Rekabetin bir adı, mücadelesi ve düzeyi vardır."

"BÖYLE BİR ŞET GERÇEKTEN OLAMAZ"

"Kayserispor'un kaldığı oteli bile gündeme getirdiler, algı yapmaya çalıştılar. Takım otobüsünün otel önünde fotoğrafları yayınlandı. Böyle bir şey gerçekten olamaz. Kayserispor yıllardır o otelde kalıyor ve bunu herkes biliyor." ifadelerini kullandı.

Erden Timur, ise şunları söyledi:

"TFF'NİN SPONSORU ARÇELİK"

"Sürekli yanlışı yanlışla doğrulayıp bunun normalmiş gibi kabullenmeye yozlaşma deniyor. Yozlaşma, toplumların çökmesine sebebiyet verir. Lütfen bu tür şeyleri normalleştirmeyelim. Bunu kim yaparsa yapsın eleştirelim. TFF'nin sponsoru Arçelik. Biz bunlarla ilgili herhangi bir şey demiyoruz, denemez de. Çünkü bunlar çok normal şeyler. Futbolda rekabetin bu düzeye gelmesini istiyoruz. Otelde kalıyor diye algı yapıp, Kayserisporlu futbolcuları namusumuz kirlenmesin diye mücadele etmeye zorlamak gibi bu seviyeye getirecek şeylerin çok yanlış olduğunu düşünüyoruz ve hiçbir şekilde böyle açıklamalar yapmıyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 23:47
YORUM EKLE