Mehmet Demirkol: "Umarım sorun yaşamaz, Galatasaray'da kendisine verilen değerle aynı olmayacak"

Galatasaray, Süper Lig'de Gaziantep FK'yı Rams Park'ta 2-1 mağlup etti.

Mehmet Demirkol: "Umarım sorun yaşamaz, Galatasaray'da kendisine verilen değerle aynı olmayacak"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"MAÇIN YILDIZI BARIŞ ALPER YILMAZ"

"Galatasaray, ikinci yarıda nefes aldırmadı. Maçın yıldızı Barış Alper Yılmaz'dı. Takımda ideal savunmadaki oyuncuların hemen hemen hepsi yoktu. İki bek, orjinal mevkinde değil. Abdülkerim Bardakcı da yok. Buna rağmen ikinci yarıda Galatasaray tek kale oynadı. Maç 1-0 da olsa herhalde kafalarda Galatasaray'ın puan kaybedeceğini kimse düşünmedi."

"ICARDI VE KEREM, OYUNUN İÇERİSİNE DAHA FAZLA GİRMELİ"

"Galatasaray oyun sıkıştığı anlarda çizgiye inmesi lazım. Özellikle 5'li savunma karşısında. De marke pozisyonlar bulmalı. Ayrıca Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'nun oyunun içerisine daha fazla girmesi gerekiyor."

"KEREM, PENALTI KAÇIRMIŞ GİBİ DAVRANDI"

"Kerem karşı karşıya pozisyonda kalecinin kafasını geçemedi. Zaha, Kerem'in rolünü aldı ve ikinci yarıda takıma katkı verdi. Kerem o golü kaçırdıktan sonra penaltı kaçırmış gibi davranmamalıydı. Fizik olarak değil mental açıdan sıkıntı çekiyor."

"BOEY'İN TRANSFERİ İNANILMAZ"

"Sacha Boey'i transferi inanılmaz bir iş. Bu transferde scoutları kutlamak lazım. 1.5 sene öncesine kadar kendisine takım bakıyordu. Leo Dubois sakatlanmasa şans bulamayacaktı. Kazanılan para, maaş bütçesinin yarısı. Umarım Tuchel ile orada sorun yaşamaz. Galatasaray'da kendisine verilen değerle Bayern Münih'te kendisine verilen değer aynı olmayacak. İyi de menajerlik şirketiyle çalışıyor."

"BARIŞ ALPER, SOL BEKTE DAHA İYİ OYNAR"

"Bence Barış Alper Yılmaz, sağ bekten ziyade sol bek mevkinde daha iyi oynar. Caner Erkin ve Ferdi Kadıoğlu da sonradan sol beke geçti ve yıllarca orada oynadı."

"VERİLEN TEPKİ DOĞRU"

"Galatasaray, son 2 lig maçını hafta içi oynadı. Cuma günü de Samsunspor maçına çıkacak. Verilen tepkiyi doğru buluyorum. Büyük takımların yayıncı kuruluş karşısında söz söyleme hakkı olmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 00:01
YORUM EKLE