Tümer Metin: "Maç bitti, Galatasaray'da ikisi sahaya kol kola geldi, oyundan çıkmak istemiyor"

Galatasaray, sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti ve zirve yarışını sürdürdü.

Tümer Metin: "Maç bitti, Galatasaray'da ikisi sahaya kol kola geldi, oyundan çıkmak istemiyor"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"ŞAMPİYONLUK OYUNU GÖRDÜM"

"Galatasaray için şunu söyleyebilirim, tabela yanıltmasın. Bu tarz maçlara şahitlik edeceğiz. Şampiyonluk oyunu gördüm. Barış Alper Yılmaz, Van Basten'i andıran enfes bir vuruşla süper bir gol attı. 5 top direkten döndü, rakip ceza sahasına çok girdiler ve ikinci yarı özellikle rakip üstüne de gelmedi."

"OKAN BURUK, TAŞLARI YERİNDEN OYNATTI"

"Galatasaray, 71. dakikaya kadar sahanın her yerindeydi. Bazen oyuncu ile bazen de teknik direktörle kazanırsın. Galatsaray bu maçta iki tanesiyle de kazandı. Birinde Barış Alper olağanüstü bir gol attı. 71. dakikada da şu vardı. Okan hoca, Halil Dervişoğlu'nu santrforun yanına yolladı ve taşları yerinden oynattı. Hemen de karşılığını alınca da sonrası zaten yüklen babam yüklene döndü."

"BU TEKNİK DİREKTÖR BAŞARISIDIR"

"Okan hoca kazanmak için tüm tuşlara bastı ve başarılı oldu. Başladığın 11'den ziyade bitirdiğin 11 daha önemli. Tete, Halil ve Zaha Galatasaray'ın galibiyet almasında etkenlerden biri oldu ve bu teknik direktör başarısıdır."

"KİMSE SKORA ALDANMASIN"

"Galatasaray yoluna devam ediyor. Kimse skora aldanmasın. Bir şampiyon nasıl oynaması gerekiyorsa Galatasaray öyle oynadı. Skor 2-1 ama ligin bu tarz haftalarında normal."

"SUMUDICA'DAN HİÇ HAZ ETMİYORUM"

"Ben mesela Sumudica gibi bir teknik adamla çalışamazdım. Mümkün değildi ya. Topu öne vurup sadece defansta pozisyon almaya odaklanan bir futbol zihniyeti. İnsan futbolculuğundan soğur ya. Sumudica'dan hiç haz etmiyorum. Makamına ve Gaziantep FK kulübüne saygı duyuyorum ama kendisinden hiç haz etmiyorum."

"OYUNDAN ÇIKARKEN KEREM AKTÜRKOĞLU'NA SARILDI"

"Okan hocanın çok yaptığı bir şey değildir ama oyundan çıkarken Kerem Aktürkoğlu'na sarıldı. Seyirciye karşı korumak olabilir, Kerem'in gönlünü almak olabilir. Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya ikisi kol kola geldiler. Bunlar önemli detaylar. Kerem Aktürkoğlu çıkmak istemiyor. 'Maç 1-1 iken ben niye çıkıyorum? Önüme düşer, golü atarım' dite düşünüyor. 'Takımın en fazla gol atan ikinci oyuncusuyum, skora dokunuyorum, formdayım, son iki haftada 4 gol attım, ben niye çıkıyorum?' diyebilir ama bazen hocalar farklı şeyler düşünebilir verim aldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 00:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 3 ay Önce

Kerem çok duygusal bir oyuncu iyide bir oyuncu kıymetini bilmek lazım

Doğrucu Davut.
Doğrucu Davut. - 3 ay Önce

Kerem inançlı bir futbolcu ve maalesef galatasaray içindeki masonlar ve onların paralı köpekleri veya gönüllü köpeklik yapanlar keremi galatasaray da istemiyorlar. İnadına kerem akturkoglu,inadına İslam. İnadına galatasaray.