Nihat Kahveci: "Galatasaray nüfus müdürlüğüne götürüp tekrardan kayıt ettirsin, pırlanta değerinde"

Galatasaray, büyük üstünlük kurduğu maçta Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek kayıp yaşamadı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray nüfus müdürlüğüne götürüp tekrardan kayıt ettirsin, pırlanta değerinde"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GERÇEKTEN YAZIK OLURDU"

"Şampiyonluğa giden yolda, bu maçta Galatasaray bu futboluyla puan kaybetseydi, gerçekten yazık olurdu. Psikolojik olarak da çok etkilenirdi. Çok önemli bir galibiyet. Bu tarz maçları bu ligde en iyi oynayan takım Galatasaray, genlerinde var."

"ZAHA FORMDA"

"Muslera hariç herkesin pozisyona girdiği bir Galatasaray vardı. Bu kadar direkten döndüğünde acabalar oluyor. Zaha son dönemde formda. Sonradan oyuna girip klas bir bitiricilik yaptı."

"GALATASARAY BOĞDU"

"Gaziantep'in sıkıntısı ikinci yarı nefes alamadı, Galatasaray boğdu. Dayanamazsın. 50 dakika Muslera'yı görmedik."

"BEN İLK DEFA BMYLE BİR ŞEY GÖRDÜM"

"Teknik direktörün Okan Buruk'sa müdahale yapmama ihtimali yok. Oyuna oyuncu sokmasa bile defans dörtlüsünün bile yerini değiştirerek müdahale yapıyor. Bunu İstanbulspor maçında gördük. Ben ilk defa böyle bir şey gördüm. Futbol tarihinde böyle bir şey görülmüş müdür? Onu da yaptı. Okan hoca varken her şeyi beklerim, Muslera'yı da alıp çift forvete dönebilir, kalecisiz oynayabilir. Yaptıkları inanılmaz, her türlü riskleri alıyor."

"TORREIRA 3 CİĞER, 510 BEYGİR"

"Torreira, sahanın her yerinde. Ne yediğini bilmiyorum. Yediği ete balığa şırıngayla daha da vitamin mi koyuyor? Bu kadar koşulmaz, bu kadar topla buluşulmaz. Torreira 3 ciğer, 510 beygir. Sahanın her yerinde hep toplu oyunda hem de topsuz oyunda."

"BARIŞ ALPER SOL BEK OYNARKEN SANTRFORU BİLE İKİLİYOR"

"Barış Alper Yılmaz, sol bek oynadığında onu sol bek görmüyorsun. Barış ön tarafa hep gidiyor. Santrforu bile ikiliyor. Defans görevini yapıp Icardi'nin yanına gidiyor. Kritik bir gol attı. Barış Alper'i nüfus müdürlüğüne götürüp tekrardan kayıt ettirsinler sol bek diye. Gerçekten çok iyi oynuyor. Sol beke geçti, yine çok iyi oynadı. Sezon sonu olur da şampiyonluk gelirse attığı golün anlamını daha iyi göreceğiz. Bugün itibariyle pırlanta değerinde bir gol."

"SACHA BOEY'İ TUTAMAZDIN"

"Sacha Boey'in satışı 1 milyar TL, çok doğru bir karar. Zaten Byaern Münih istediği için Boey'i tutamazdın. Nelsson da yaşadığın gibi olaylar yaşayıp Boey'i kaybedebilirdin."

"KEREM, BUNLARA ÇOK TAKILMAMALI"

"Kerem Aktürkoğlu, gerçekten kötü oynadı. Seyirci ister istemez hafif ıslıkladı. Kerem, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu ve bunlara çok takılmamalı. Ama bu kadar kötü oynamaya da hakkı yok. Bu maçtan önce son 2 maçta 4 gol attın ya, hiç mi bu gollerin özgüveni yok? Kerem önce basit oynamayı öğrenmeli. Avrupa'ya gidecek potansiyeli var ama ne zaman pas atıp ne zaman şut atacağı konularını toparlarsa bambaşka seviyeye gelir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2024, 00:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynep TAPAN
Zeynep TAPAN - 3 ay Önce

Galatasaray çok iyi oynadı sadece bazi pozisyonlarda geç kalıyor bir diye bisey varya iste o icardi ye gelince neden hep ofsaytta duruyor biraz içe gelmeli topu istemeli topun sana gelmesini beklersen çok şey kaçırırsın muazzam oynadığımız maci kazanmasını bildik tebrikler cinbombom seviliyorsun

İsmail Yüksel
İsmail Yüksel - 3 ay Önce

Zeynep hanım , bende icardi'nin bu şekilde ofsayta kalmasını yadırgıyordum. Ama icardi bunu bilinçli yapıyor. Rakip takım defansı böylece ileri çıkamıyor. Şeytani bir zeka....