Mehmet Özcan: "Galatasaray'dan 7.5 milyon Euro'luk alacağı çıktı, ödeme planı sunulacak"

Galatasaray'ın son dönemlerdeki transferlerinde aracılık eden menajer George Gardi için ödenecek rakam dudak uçuklattı.

Mehmet Özcan: "Galatasaray'dan 7.5 milyon Euro'luk alacağı çıktı, ödeme planı sunulacak"

Galatasaray'ın iki yıldır yıldız transferlerine İtalyan menajer George Gardi aracılık ediyor.

Dries Mertens ve Torreira'yı getirerek sarı kırmızılı kulüple iş yapmaya başlayan Gardi, Icardi ile icraatlarına devam etti.

NICOLO ZANIOLO'DA İŞLER YOLUNDA GİTMEDİ

Transferdeki başarı oranıyla güven kazanan Geroge Gardi, "Sezon sonunda en az 25 milyon Euro'ya satacaksınız" diyerek Zaniolo için 15 milyon Euro bonservis ödenmesini sağladı. Ancak önce Zaniolo istenen rakamlara satılamadı, sonra da transferdeki isabet oranı tersine döndü.

SON GELENLER HAYAL KIRIKLIĞINA NEDEN OLDU

Gardi'nin aracılık ettiği Ziyech ile Ndombele hayal kırıklığı yarattı ve Okan Buruk çareyi takım içinden jokerler (Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz) çıkarmakta buldu.

250 MİLYON TL BORÇ ÇIKTI

Galatasaray'ın iki sezonluk transfer operasyonu sonucunda George Gardi'ye güncel kurla 250 milyon TL'ye yakın borcu olduğu ortaya çıktı.

Sarı kırmızılı kulüp, İtalya piyasasına hakim ünlü menajere 7.5 milyon Euro'luk alacağı için ödeme planı sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 09:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem.
Adem. - 2 ay Önce

Sizler GS'deki olumsuzlukları ifşa etmeyi ne kadar seviyorsunuz öyle....söyleyin, sizler dost musunuz düşman misiniz? Bir başka takımın muhabirleri bu durumları örtmeye çalışırken bizim muhabirler böyle haber yapmaya bayılıyorlar..ayıp oluyor beyler....Arslan besleyenlerin elbette borcu olacaktır...