Galatasaray'ın anlaşma sağladı, Fenerbahçe devreye girdi!

Galatasaray ve Fenerbahçe, Berkay Yılmaz'ın transferi için karşı karşıya geldi.

Galatasaray'ın anlaşma sağladı, Fenerbahçe devreye girdi!

Freiburg'da forma giyen genç sol bek Berkay Yılmaz için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu öne sürüldü.

OCAK AYINDA BIRAKMADILAR

AS'ın haberine göre iki ezeli rakip, Berkay Yılmaz için ara transfer döneminde Freiburg'un kapısını çalsa da Alman ekibi, genç futbolcusunu Ocak ayında bırakmak istemedi.

FRANKFURT VE BETİS DE İLGİLENİYOR

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Eintracht Frankfurt ve Real Betis de Berkay Yılmaz ile ilgilenen kulüpler arasında.

GALATASARAY, OYUNCUYLA ANLAŞMIŞTI

Galatasaray'ın daha önceden Berkay Yılmaz ile anlaştığı ve oyuncunun da kulüplerin anlaşmasını beklediğini belirtilmişti.

FREIBURG, SÖZLEŞMESİNİ UZATMAK İSTİYOR

Haber detayında Freiburg'un 19 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda tutmak istediği ve Berkay Yılmaz'ın 2025'te bitecek sözleşmesini uzatmayı planladığı vurgulandı.

VINCENZO MONTELLA, TAKİP EDİYOR

Öte yandan yine haberde A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Berkay Yılmaz'ı yakından takip ettiği aktarıldı.

Berkay Yılmaz'ın yakında Arda Güler, Kenan Yıldız, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun'dan sonra Türkiye'nin 2005 jenerasyonunun bir diğer parçası olacağı kaydedildi.

Bu sezon 6 maça çıkan Berkay Yılmaz 1 gol, 3 asistlik istatistik yakaladı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 08:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Tam fenerlik bir iş, pişmiş aşa su katmak.

M a melik
M a melik - 2 ay Önce

Devreye girerler sonra devreleri yanar

suleymansen
suleymansen - 2 ay Önce

Nedense elimizden aldıkları Rıdvan, Szymanski, Fred, Alper, Boliç, Muriç, Ümit Özat, Ceyhun gibi iyi çıkıyor ama bize kalan Tarık, Diagne, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Babel, Olcan, Sercan, Serkan Aykut, Erman Kılıç, Hamit hepsi vasat çıkarken bir tek A. Kerim iyiydi o da şimdi Milan a bırakmadık diye oynamak istemiyor.