Oscar Scarione: "Şu anda bile milli takımı hak ediyor, Galatasaray'ı şampiyon yapacak"

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi için vatandaşı Oscar Scarione'den açıklama geldi.

Oscar Scarione: "Şu anda bile milli takımı hak ediyor, Galatasaray'ı şampiyon yapacak"

Süper Lig’de bir dönem Kasımpaşa, Göztepe ve Ankaragücü formalarıyla adından söz ettiren özellikle 4 büyüklere karşı attığı gollerle hatırlanan Arjantinli futbolcu Ezequiel Oscar Scarione, Mauro Icardi ile ilgili konuştu.

Ezequiel Oscar Scarione, Mauro Icardi'nin Arjantin Milli Takımı'nda oynamayı hak ettiğini söyledi.

Scarione'nin açıklamaları şu şekilde:

"MİLLİ TAKIMI HAK EDİYOR"

"Mauro Icardi, harika bir oyuncu. Onun hakkında söylenecek çok fazla bir şey yok. Sahada neler yapabileceğini gösteriyor. Bence şu anda bile milli takımımıza gitmeyi hak ediyor. Icardi, şu anda Arjantin'in en iyi forvetlerinden biri."

"ELEŞTİRİLERİ ÇOK DOĞRU BULMUYORUM"

"Hepimizin kötü dönemleri oluyor, bu yüzden Icardi’ye yöneltilen bu eleştirileri çok doğru bulmuyorum ama yine de böyle eleştiriler olacak çünkü o üst düzey bir oyuncu. Eleştiri de futbolun bir parçasıdır."

"ICARDI'NİN HARİKA KATKISYILA GALATASARAY ŞAMPİYON OLACAK"

"Süper Lig’i elimden geldiğince takip ediyorum. Şu anda kimin şampiyon olacağını tahmin etmek zor çünkü iki takım da gerçekten çok güçlü ve her şey açık. Şampiyonluk yarışının sonuna kadar başa baş gideceğini söyleyebilirim ama sonunda arkadaşım Mauro Icardi’nin harika performansıyla Galatasaray şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 21:18
YORUM EKLE