"Galatasaray ile konuştum, 'Transfer edin, sorun yaşamayın' dedim, 10 tane Zaha, 20 tane Tete eder"

Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen Wout Weghorst'un Türkiye temsilcisi Mithat Halis, Hollandalı golcüyü yaz aylarında Galatasaray'a önerdiğini söyledi.  

"Galatasaray ile konuştum, 'Transfer edin, sorun yaşamayın' dedim, 10 tane Zaha, 20 tane Tete eder"

Hoffenheim'da kiralık olarka forma giyen Wout Weghorst için önemli bir transfer açıklaması geldi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Wout Weghorst'un Türkiye temsilcisi Mithat Halis, 31 yaşındaki golcüyü geçtiğimiz yaz Galatasaray'a önerdiğini açıkladı.

Halis'in açıklamaları şu şekilde: 

"GALATASARAY İLE KONUŞTUM"

"Wout Weghorst defansif yönü yüksek forvetlerden bir tanesidir. Ben Galatasaray ile konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın, 'Weghorst'u alın, sorun yaşamayın' dedim. Weghorst hem Icardi'nin yerini doldururdu hem de 10 tane Zaha, 20 tane Tete ederdi."

"HEPSİ OLUMLUYDU AMA SON ANDA ZAHA VE TETE'Yİ ALDILAR"

"Okan Buruk ile bu durumu birebir konuştum, yardımcılarıyla konuştum. Galatasaraylı yöneticilerle konuştum. Weghorst'la ilgili hepsi olumluydu ama son anda Zaha'yı, Tete'yi aldılar" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAN MANCHESTER UNITED'A GİTMİŞTİ

Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş forması giyen Weghorst, devre arasında Manchester United'a transfer olmuştu. 

Manchester United'daki kiralık sözleşmesi sezon sonunda biten Weghorst, daha sonra bonservisinin bulunduğu Burnley'e döndü. 

ALMANYA'DA 6 GOLE ETKİ ETTİ

Yeni sezonda Hoffenheim'a kiralanan Weghorst, Alman ekibinde 22 maçta 5 gol attı ve 1 asist yaptı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 02:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim bom bom isoooooo
Cim bom bom isoooooo - 2 ay Önce

Tete Olivera dombili zaha Ya bunlar futbolcu değil Galatasaray yönetimi aklınızı başınıza alın Ya bunlar gider ya siz gidersiniz

Oktan Mora
Oktan Mora - 2 ay Önce

Daha yaşlısı yokmuymuş onu teklif etseymiş bari,bu nedir ya yabancılar genç yetenekleri bulup takıma yerleştirir bizde de nerde tohumluk var onları bulup getirir,zaha,tete,bakambu daha kulübede oturan diğerleri,bunları getirdi de ne oldu gençlerinize yönelsinler.Tff 1. Ligde paf liglerdeki geleceği parlak gençleri takımae koysunlar oynatsınlar avrupanın çöplerini getirip durmasınlar,çöpe giden paralar da cabası

suleymansen
suleymansen - 2 ay Önce

Erden beyin yaptığı en büyük hata, Rashica yı almamaktı. Yani sorunlu Zaha, Tete, Ziyech, Oliveira ve Dombili nin yerinde şu anda hani alamadık diye değil 400 bin euro için alınmayan Szymanski ve Fred oşmadı diyelim ama Rashica, Zaniolo, Wegost, Mitsdjo, Debuis, Emin, Ross ve Yunus olsaydı şu anda maddi olarak daha kazançlıydık ve belki o 9 puanı da kaybetmemiş olacaktık FB de Szymanski ve Fred olmadan daha da geride olacaktı tabii hakemleri saymadan