Suat Umurhan: "Galatasaray ipleri kopardı, ayrılık kapısı sonuna kadar açık, bir daha kadroda olmasın"

Galatasaray'ın son haftalarda problem çıkaran oyuncularından biri Wilfried Zaha oldu.

Suat Umurhan: "Galatasaray ipleri kopardı, ayrılık kapısı sonuna kadar açık, bir daha kadroda olmasın"

Futbol yorumcusu Suat Umurhan, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaraylı oyuncu Wilfried Zaha gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Umurhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA İLE İPLER KOPMAYA BAŞLADI"

"Galatasaray, kalan 10 maçta kimsenin ağlamasına zırlamasına tahammül edecek yeri yok. Kulübesi çok kötü hale gelmesine rağmen Galatasaray, Zaha ile ipleri koparmaya başladı. İsterse toparlanır, özür diler, döner."

"AYRILIK KAPISI SONUNA KADAR AÇIK"

"Zaha ile ayrılık kapısı sonuna kadar açık. Sezon sonunda nereye gideceğini bilmiyoruz ama 2.3 milyon Euro imza bedeli ve yıllık 4.3 milyon Euro maaşı var. Uygun bir bonservis verildiğinde Zaha'nın kontratından çıkmak uygundur. Çünkü 2026'ya kadar sözleşmesi var."

"BENDE BİR DAHA KADRODA OLMAMALI"

"Bence bir daha kadroda olmasın. Katkın yoksa zararın da olmasın. 'Ben niye oynamıyorum?' diye tribe giriyorsan niye oynamadığını senin bilmen lazım. Kulübeden giriyorsun bir şey yok, ilk 11'de oynuyorsun bir şey yok. Kerem Aktürkoğlu'nu da yerinden ettin. Orayı da bozdunuz. Kulübede bile olsa Zaha'nın Galatasaray'da işinni bittiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 12:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim bom bom isoooooo
Cim bom bom isoooooo - 2 ay Önce

Zaha ya futbolcu diyenin ya gözleri kör ya da futboldan anlamıyordur onu transfer edilen yöneticinin aklına şaşayım hiç mi izlemiyorlar

Asabi Adam
Asabi Adam - 2 ay Önce

Ben Zaha'nin fayda veremedigi fikrine katilmiyorum. Belki beklentiler cok daha fazlaydi, ama hic faydali olmadi demek yanlis. Ligde 23 mac oynamis, 12 sinde ilk 11 baslamis ve mac basi sadece 54 dk sahada kalmis. 9 gol 3 asist yapmis. Asil hic bir sey yapmayanlar Tete, Ndombele ve Ziyech. Gerci Ziyech'in muzmin sakat oldugu herkes tarafindan bilinmesine ragmen ilginc bir sekilde transfer edildi. Zaha bazi kilit maclari tek basina acti. Okan Hoca Nelsson'da da ilk basta hata yapti, neredeyse oyuncuyu kaybediyordu. Bu tarz mac kazanabilen oyunculari kaybetmemeliyiz, ozellikle ligin sonlari yaklasmisken. Umarim Zaha'yi keybetmek yerine kazanmayi secer. Sonucta kazanan GALATASARAY olur.