Savaş Çorlu: "En karakterli 10 numaralardan biri, Florya'da görmek istediğim isimlerin en başında gelir"

Galatasaray'da Dries Mertens'in performansı dikkat çekerken övgüler alıyor.

Savaş Çorlu: "En karakterli 10 numaralardan biri, Florya'da görmek istediğim isimlerin en başında gelir"

Galatasaray'ın son haftaların parlayan isimlerinden biri Dries Mertens oldu.

Belçikalı yıldız hem mücadelesi hem de skora etkisiyle büyük alkış alıyor.

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu, Futbol Plus Youtube kanalında Dries Mertens ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çorlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK ÖZEL BİR OYUNCU"

"Mertens, takımdaki aidiyet duygusu en üst seviyedeki oyunculardan bir tanesi. Mertens, çok özel bir oyuncu. Geçen sezon şampiyonlukta çok önemli bir katkısı vardı. Sezon başında 10-12 hafta kulübede kaldı, hiç sesini çıkarmadı. Kerem Aktürkoğlu'nun 10 numarada oynadığı 4-5 tane maç var, yine kulübede hiç sesini çıkarmadı. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında en iyi oyunculardan biriydi ve Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesinde büyük etkisi oldu."

"FLORYA'DA GÖRMEK İSTEDİĞİM İSİMLERİN BAŞINDA GELİR"

"Son yıllarda gördüğüm en karakterli 10 numaralardan bir tanesi. Keşke 3-4 yaş daha genç olsa ve Galatasaray'da devam etseydi. Sezon sonunda futbolu bıraksa bile Galatasaray teknik heyetinde benim Florya'da görmek istediğim isimlerin en başında gelir. O kadar mücadele ediyor ki inanılmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 13:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Akgul
Galip Akgul - 2 ay Önce

Ya şu uorumcular Galatasaray'dan neden bu kadar başarısından rshatsiz oluyorlar moral bozucu söz ediyorlar kuyruk acıları var bazıları tastoklenmedslennyorum yapamıyor calidtirdigi takımlardan kovuldu a spor sahip cikti

Yado
Yado - 2 ay Önce

Galip Akgün kardeşim, o dediklerin yorumcu değil tetikçi ve asla özgür değiller. Dertleri ise GS böyle devam ederse Türkiye'nin B.Munihi olması yüksek ihtimal. Yeni nesil hep GS li. Bu durum bunları kudurtuyor. Mesele bu!