Galatasaray, sözleşmesini feshediyor! Karar verildi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile yaşadığı tartışma sonrası geleceği merak konusu olan Sergio Oliveira'ya verilecek ceza ortaya çıktı.

Galatasaray, sözleşmesini feshediyor! Karar verildi!

Teknik Direktör Okan Buruk ile tartışan ve Beşiktaş derbisinde kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira'ya para cezası verilecek.

PARA CEZASI VERİLECEK VE GELECEĞİ DE TEHLİKEYE GİRDİ

Yıllık 2 milyon 750 bin Euro alan ve 2 sene daha sözleşmesi bulunan oyuncuyla yolların ayrılması ihtimali de araştırılıyor. Galatasaray’da Sergio Oliveira’nın geleceği tehlikeye girdi.

AĞIR FATURA ÇIKACAK

Karagümrük ile yapılan kupa maçının ardından soyunma odasında Teknik Direktör Okan Buruk’la tartışan ve Beşiktaş maçından önce kadro dışı bırakılan Portekizli futbolcuya ağır bir faturanın çıkarılmasının gündemde olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılı kulübün hukukçularının, 2 sene daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 2 milyon 750 bin Euro kazanan Portekizli oyuncunun durumunu mercek altına aldıkları belirtildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLEBİLİR

Kadro dışı kalmasının yanı sıra para cezası da verilecek olan Oliveira’nın sözleşmesinin, yaşanan disiplinsizlik nedeniyle feshedilmesi durumunda nasıl bir mali tablonun çıkacağı üzerinde çalışıldığı belirtildi.

Oliveira, Karagümrük maçından sonra idmanlara da alınmamıştı.

Kaynak: Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 12:49
YORUM EKLE