"31.5 milyon Euro'luk plan tutmadı, ikisi de Galatasaray'a geliyor"

Galatasaray'ın İngiltere'ye kiraladığı Nicolo Zaniolo ve Yunus Akgün'den 31.5 milyon Euro'luk bonservis geliri elde etme planı tutmadı. Zaniolo ve Yunus sezon sonunda Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor.

"31.5 milyon Euro'luk plan tutmadı, ikisi de Galatasaray'a geliyor"

Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla İngiliz ekiplerine kiraladığı Nicolo Zaniolo ve Yunus Akgün'de planlar suya düştü.

İki futbolcudan toplam 31.5 milyon Euro'luk bonservis geliri elde etmeyi hedefleyen Galatasaray'da hesaplar tutmadı.

NICOLO ZANIOLO, ŞARTLARI SAĞLAYAMADI

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu 22.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralamıştı. Zaniolo, Aston Villa'daki maçların yüzde 80'inde en az 30 dakika süre alma şartını karşılayamadı.

YUNUS AKGÜN, KULÜBEYE HAPSOLDU

Yunus Akgün ise 9 milyon Euro'luk opsiyonuyla Leicester City'ye kiralanmıştı.

İngiliz ekibinde kulübeden çıkmakta zorlanan Yunus Akgün için 25 maçta ilk 11 şartı konulmuştu. Bu opsiyon da devreye girmedi.

GALATASARAY, İKİSİNİ DE GERİ ÇAĞIRACAK

Galatasaray, Nicolo Zaniolo ve Yunus Akgün'ü sezon sonunda geri çağıracak. Yeni sezon öncesi hazırlık kampında iki oyuncu da kadroda yer alacak.

Zaniolo'ya İtalyan ekiplerinin ilgisi hala devam ederken Yunus Akgün için de taliplerin çıkacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 14:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sezai Dumlu
Sezai Dumlu - 2 ay Önce

İkisinde gelsin ne güzel işte seneye şampiyonlar Ligi'nde iş yaparlar

Zafer
Zafer - 2 ay Önce

Galatasaray için en iyisi olmuş, bence daha faydalı olacaktır.

Yıldırım
Yıldırım - 2 ay Önce

Dombele ile Teteye verilen yaklaşık yıllık 10 milyon avro galiba,bunların üstüne Zahayı da koy...Bu üçü bir an önce gönderilmeli.Yunusa 1.5 milyon avro verseniz çocuk 20 tane Tete cebinden çıkarır. Zaniolo desen aslan parçası,o da 20 tane zaha cebinden çıkarır.Gelmeleri her türlü Galatasaray'ın kârına olur

Sercan Er
Sercan Er - 2 ay Önce

Olmayacak duaya amîn denilmez. Olmayacağını müzakerecimiz hariç herkes biliyordu. Hele ki karşılarında Monchi denilen zat varken, Banega-Fernando sözde takası ve Marcao"yu kulübün izni olmadan ayartması hala akıllardayken tekrar adamı muhattap aldınız Zaniolo olayında ve yine soydu bizi