"Arda Güler, Galatasaray'a gelebilir, Galatasaray'ın istediğini biliyorum"

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı mağlup ettiği maç sonrasında Arda Güler'in sosyal medya hamlesi büyük gündem olmuştu.

"Arda Güler, Galatasaray'a gelebilir, Galatasaray'ın istediğini biliyorum"

Futbol yorumcusu Zeki Uzundurukan, Real Madrid forması giyen Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Arda Güler gündemiyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Uzundurukan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN BANIZ YOKLADIĞINI BİLİYORUM"

Arda Güler, Galatasaraylı oyuncuların paylaşımlarını beğendi. Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterince geri çekmek zorunda kaldı. Real Madrid'de Ancelotti, çok fazla Arda Güler'ci olmamaya başladı. Sezon sonunda bilindik bir takıma kiralama gündemi var. Milan, Borussia Dortmund, Las Palmas istiyor. Galatasaray'ın da bir nabız yokladığını biliyorum. Sözleşmesinde de Türkiye'den başka bir takıma gidemeyeceği şeklinde bir madde yok. Zaten bu doğru da değil. Real Madrid, o maddeyi koydurmamış."

"GALATASARAY, KİRALIK TRANSFERİ İÇİN ANLAŞABİLİR"

"Galatasaray, Real Madrid ile kiralık transferi konusunda anlaşabilir. Arda Güler de gelebilir. Çünkü Galatasaray'a karşı bir sempatisi olduğunu bu paylaşımlardan görüyoruz. Arda Güler, Türkiye'deki futbol iklimini bilmiyor mu? Fenerbahçe taraftarlarının bu beğeniye üzüleceğini, tepki göstereceğini bilmiyor mu? Elbette biliyor. Galatasaray'a karşı bir ilgisi olabilir ve bu çok normal. Bunları anlayışla karşılamamız lazım."

"ARDA GÜLER, GALATASARAY'A GELEBİLİR"

"Galatasaray'ın da 10 numaraya çok ihtiyacı var. Tam Galatasaray'ın ve Arda Güler'in isteyeceği bir ortam olur. Galatasaray'ın teklifi olursa Arda Güler gelebilir. Galatasaray'a 'Hayır' demez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 20:45
YORUM EKLE