Ali Naci Küçük: "Florya'da 'Ben starım' diye takılıyor, Galatasaray için problem çocuk"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk kupasını kaldırmak için yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Ali Naci Küçük: "Florya'da 'Ben starım' diye takılıyor, Galatasaray için problem çocuk"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"KÖHN, ÇOK KONUŞULACAK BİR İSİM HALİNE GELECEK"

"Derrick Köhn, zamanla Galatasaray'da çok konşulacak bir isim haline gelecek. Galatasaray'ın uzun süre sol beke sonra iyi bir transfer yaptığını düşünüyorum. Maliyeti de uygundu. Gelecek adına umut veriyor."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI, BİRAZ DAHA BEKLEYECEK"

"Türkiye'nin en iyi 3 stoperi de Galatasaray'da. Sanchez, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı... Nelsson ve Sanchez'in performansı sonrasında Abdülkerim, formasını geri almak için biraz daha bekleyebilir."

"ZAHA, FLORYA'DA 'BEN STARIM' DİYE TAKILIYOR"

"Bence Wilfried Zaha, uf olmuş. Galatasaray için problem çocuk. Galatasaray'ın Zaha sorunsalı var. En büyük sorun Zaha. Icardi'den sonra en maliyetli oyuncu. Egosu yüksek ama aidiyet duygusu zayıf. Takım oyuncusu olamadı. Florya'da 'Ben starım' diye takılıyor. Arkdaşlarının sempatisini kazanamadı. Önemli bir sakatlığının olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray'ın önümüzdeki sezon bu soruna bir formül bulup harekete geçmesi lazım. Okan Buruk, Zaha'yu kazanmak için elinden geleni yaptı ama Zaha, bu fırsatları değerlendiremedi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Asabi Adam
Asabi Adam - 2 ay Önce

Ben Zaha'nin fayda veremedigi fikrine katilmiyorum. Belki beklentiler cok daha fazlaydi, ama hic faydali olmadi demek yanlis. Ligde 23 mac oynamis, 12 sinde ilk 11 baslamis ve mac basi sadece 54 dk sahada kalmis. 9 gol 3 asist yapmis. Asil hic bir sey yapmayanlar Tete, Ndombele ve Ziyech. Gerci Ziyech'in muzmin sakat oldugu herkes tarafindan bilinmesine ragmen ilginc bir sekilde transfer edildi. Zaha bazi kilit maclari tek basina acti. Okan Hoca Nelsson'da da ilk basta hata yapti, neredeyse oyuncuyu kaybediyordu. Bu tarz mac kazanabilen oyunculari kaybetmemeliyiz, ozellikle ligin sonlari yaklasmisken. Umarim Zaha'yi keybetmek yerine kazanmayi secer. Sonucta kazanan GALATASARAY olur.

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Bedava sirke baldan tatlıdır! demiş ya atalar

Mmm
Mmm - 2 ay Önce

Gs da bir tek muslera derim gerisi cop