Pep Guardiola: "Galatasaray'a ne olduğunu biliyoruz ve saygı duyuyoruz"

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Kopenhag ile oynayacakları maç öncesinde Galatasaray örneğini verdi.

Pep Guardiola: "Galatasaray'a ne olduğunu biliyoruz ve saygı duyuyoruz"

İngiliz devi Manchester City'nin Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile oynayacakları karşılaşma öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İspanyol teknik adam, maç öncesi açıklamasında bir kez daha Galatasaray örneğini verdi. 

Guardiola'nın açıklamaları şu şekilde: 

"GALATASARAY'A NE OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

"Kopenhag gerçekten iyi organize olmuş ve çok kompakt bir takım. Oradaki ilk maçta gerçekten iyiydik. Manchester United ve Galatasaray'a Kopenhag maçlarında ne olduğunu biliyoruz. Kopenhag, gerçekten çok güçlü bir ekip. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış olmamız güzel ve umarım tekrar çeyrek finale yükselebiliriz. Ancak Kopenhag'a saygı duyuyoruz ve her şeyin olabileceğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.

İLK MAÇTAN SONRA DA KONUŞMUŞTU

Pep Guardiola, Kopenhag ile son 16 turunda oynadıkları ve deplasmanda 3-1 galibiyet elde ettikleri ilk maç sonrasında da Galatasaray ile ilgili konuşmuştu. 

Guardiola, "Kopenhag gerçekten çok zor bir takım. İnsanlar, Kopenhag'ı yenmenin kolay olduğunu söylüyorlar ama öyle değil. Kopenhag'ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu Galatasaray'a, Bayern Münih'e ve Manchester United'a sorun." demişti.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 22:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet aslanakoyan kartal
Mehmet aslanakoyan kartal - 2 ay Önce

Heryerin takım olsa nolur gurur kalmamış