Mehmet Özcan: "Israrla Galatasaray'ı istedi ve iki ay bekledi, bu ligin çok üzerinde"

Galatasaray'da ilk maçta sergilediği performansla büyük övgü alan Davinson Sanchez, konuşulmaya devam ediliyor.

Mehmet Özcan: "Israrla Galatasaray'ı istedi ve iki ay bekledi, bu ligin çok üzerinde"

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, sarı kırmızılı oyuncu Davinson Sanchez ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"SANCHEZ'İN CİDDİ PİYASASI VARDI"

"Davinson Sanchez, ciddi piyasası olan bir futbolcuydu. Nottingham Forest, Rennes, Spartak Moskova teklif yapmıştı. Ben 30 Haziran'da istihbaratını almıştım. Galatasaray, o zaman bir teklif yollamış ve beklemeye geçmişti. 15 milyon Euro olan bonservisi son gün olduğu için 9.5 milyon Euro'ya düştü. Sanchez de 3.5 milyon Euro istiyordu ve 3.2 milyon Euro'ya Galatasaray'a imza attı."

"ISRARLA GALATASARAY'I İSTEDİ"

"Galatasaray'ı seçmesinde iki neden var. Galatasaray'ın teklifi maddi olarak iyiydi ki Tottenham'daki kontratını alıyor ve Şampiyonlar Ligi faktörü. Oyuncu ısrarla Galatasaray'ı istedi ve iki ay bekledi. İlk maçında da bu ligin çok üzerinde olduğu bir stoper olduğunu gösterdi."

"OKAN HOCANIN ÖCELİĞİ RAMOS'TAN ÖNCE SANCHEZ'Dİ"

"Okan hoca da yüzde 70 Davinson Sanchez ve yüzde 20 Sergio Ramos noktasındaydı. Tercihi Davinson Sanchez'di. Arada 10 yaş fark var ve verilen bonservisin uzun vadede karşılığını fazla fazla alırsınız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023, 20:22
YORUM EKLE