Nevzat Dindar: "Fenerbahçe, Galatasaray'a teşekkür borçlu, yoksa transfer edemezlerdi"

Galatasaray'da yoğun gündem yaşanırken maçlar art arda oynanacak.

Nevzat Dindar: "Fenerbahçe, Galatasaray'a teşekkür borçlu, yoksa transfer edemezlerdi"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Sanchez'in bu kadar fiziksel olarak güçlü olduğunu tahmin etmiyordum. Bu ligin üzerinde. Stoper dediğin böyle olur gördüğünde korkarsın. Davinson Sanchez'i yakından veya uzaktan gördüğünüzde çekinirsiniz. Becao'da da onu göremiyorum."

"Davinson Sanchez bir stoper olarak maça damgasını vurdu. Bir lider tarafını da gördüm. Nelsson'un o karakteri yoktu. Davinson Sanchez'in tekniği Nelsson'a göre çok çok iyi. Şiddet ve agresiflik açısından da oyun sınırları içerisinde gayet iyi."

"Sanchez hem teknik hem fiziksel olarak Nelsson'un önünde. Nelsson'un sadece fiziksel avantajı var. Nelsson'u değersizleştirmemek lazım. Galatasaray keşke Nelsson'u pazarlayabilseydi. Davinson keşke daha önce takıma katılsaydı."

"Kazımcan'ın iç yan bağlarında esnemede meydana geldi. Bu sakatlığın en kötü 1.5 - 2 ay sürmesi bekleniyor. Abdülkerim'i bazen sol bekte değerlendirebilirsiniz."

"Abdülkerim'in sol bekte oynama ihtimali beni mutlu etti. Abdülkerim sol bekte oynaması gerekiyorsa çıkar oynar. Bir stoperin bek oynaması zor ama daha defansif bir anlayışla oynanacak maçlarda sol bekte oynayabilir. Stoperlerin beke evrilmesinde problem olmuyor."

"Zaha, Tete, Ziyech ve Icardi dörtlüsü hayal ettirmeyecek bir dörtlü değil. Her şey olabilir. Bayern deplasmanında bile bu dörtlüden ilginç şeyler bekliyorum. Mauro Icardi biraz daha fiziksel olarak hazır hale gelecek. Ziyech'in ölüsü bile iş yapıyor."

"Galatasaray, Türkiye'nin üstünde bir takım kurdu. Galatasaray'ın gelecek sezon kimleri alabileceğini düşünün. Başakşehir maçında Galatasaraylı futbolcular resmen dayak yedi. Maçın başında verilmeyen penaltı ve kırmızı kart var. Kadir Sağlam'ın yönetimi felaketti."

"Eski makine düzeni işleyen bir Bayern yok. Tuchel ile yeniden oturmaya başlayan Bayern var ama Hans Flick dönemindeki Bayern'den iyi değil bu takım. Zaha, Tete, Ziyech ve Icardi bu maçların oyuncusu."

"Galatasaray'ın en büyük kaybı Fred... Fenerbahçe, Galatasaray'a bu anlamda bir teşekkür borçlu. Fred'i Fenerbahçe'nin gündemine getiren kulüp Galatasaray oldu. Galatasaray forması üzerinde daha şık dururdu."

"Galatasaray'ın yöneticisi Erden Timur'dan neden rahatsız olur? Fenerbahçeli yöneticinin ağzıyla mektup kaleme alıyorsanız Fenerbahçeli misiniz? Kulüp içerisinde birileri Erden Timur'dan rahatsız oluyor. Birilerinin derdi Galatasaray mı?"

"Erden Timur, Galatasaray'ın gelirlerini artırdı. Bu mu problem oldu? Erden Timur başarılıysa başarılı demek gerekir. Başarısızsa başarısız deriz."

"Yeni kontrat konusunda son karar Muslera'nın ama ayrılık çok şık bir şekilde olacak. Muslera parayı sever ama kaybettiği para Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun yirmide biri. Günay Güvenç kupa maçlarında olacak."

"Muslera'nın vereceği bir karar. 37 yaşına geldi. Galatasaray'ın sembol ismi ama bir yerde insanlar 'Tamam' demesini bilmeli. Muslera sanırım artık bu sene son kez Galatasaray'da oynayacak. Çok ekstra şeyler görmeliyiz ki Muslera devam etsin."

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023, 13:01
YORUM EKLE