Mehmet Özdilek: "Galatasaray'ın devre arasında bile takımda tutması zor"

Galatasaray, Başakşehir'i mağlup ederek serisini devam ettirdi.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'ın devre arasında bile takımda tutması zor"

TRT Spro yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAYİ HALA BU SORUNU ÇÖZEMEDİ"

"Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'in denk geldiği haftalarda oynanan maçlarda rotasyonu iyi oturtmak lazım oyuncuların üstüne gidilmemesi için galibiyet şart. Galatasaray'ın geçen sezon devam eden sorunu hala devam ediyor. Geçtiğimiz sezon sol bek sıkıntısı yaşayan Galatasaray bu sorunu hala çözebilmiş değil. Angelino ofansif olarak müthiş bir 3-5-2 sol kenar bekiydi ancak savunma zafiyetleri olan da bir isimdi. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan son maçta performansı biraz gerideydi. Doğal olarak da yabancı kuralından dolayı bugün Kazımcan'ı sol bekte tercih etti."

"TETE'Yİ DEVRE ARASINDA BİLE TUTMAK ZOR"

"Galatasaray bugün tüm ataklarını sağ kanattan gerçekleştirdi. Tete çok iyi bir performans sergiledi. Ben Tete'yi devre arası transfer döneminde bile tutmanın zor olacağını düşünüyorum."

"TORREIRA, HARİKA BİR OYUNCU"

"Torreira, zaten yine müthiş oynadı. Yürekten oynayan bir oyuncu. Orta sahayı tek başına ayakta tutan hem ofansif olarak hem de defansif olarak harika bir oyuncu."

"SANCHEZ, ETKİLİ BİR OYUNCU"

"Galatasaray oyunun gidişatında çok zorlanmadı. Sanchez hem diri bir oyuncu hem hava toplarında etkili bir oyuncu. Aklıyla oynayan ve bu sebeple Galatasaray'a katkı sağlayacak bir oyuncu. Hem hava topları kuvvetli hem çabuk bir oyuncu hem de soğukkanlı da bir isim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 16:03
YORUM EKLE