Metin Karabaş: "Eşi ve çocukları Türkiye'den ayrıldı, performansını olumsuz etkiledi"

Galatasaray'da son maçlarda Fernando Muslera'nın performansı hayal kırıklı yaratmıştı.

Metin Karabaş: "Eşi ve çocukları Türkiye'den ayrıldı, performansını olumsuz etkiledi"

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera'ya hafta boyunca özel ilgi gösterilerek motive edilmeye çalışıldı.

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Vole+ Youtube kanalında Fernando Muslera ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"AİLESİ TÜRKİYE'DEN AYRILDI, OLUMSUZ ETKİLENDİ"

"Mart ayından itibaren Muslera'nın ailesi, eşi ve çocukları eğitim nedneiyle Türkiye'den ayrıldı. Kendi ülkerine gittiler. Muslera, çok da alışık olmadığı bir düzen içerisinde tekrar hayata başladı. Bu duygusallık içerisinde Muslera'nın olumsuz etkilendiğini düşünüyorum."

"600-700 BİN DOLAR KAPTIRDI"

"Muslera, dolandırma olayında 600-700 bin Dolar kaptırdı. Bu Muslera'nın hayatın sarsacak bir miktar değil. Performansındaki düşüşün belki de en küçük etkenidir. Sdece bundan doalyı performansının düştüğünü söylemek yanlış olur."

"KENDİSİ DE MEMNUN DEĞİL"

"Hem kısa süre öncesinde yaşadığı sakatlık hem de içinde bulunduğu koşıllardan doalyı performansında düşüş var. Kendisi de performansından memnun olmadığını dile getiriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 15:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 13 ay Önce

Bırakın bunları şu olmuş bu olmuş vs vs. Adam İtalya da tutunamayıp buraya geldi burada kaldı. İyi bir oyuncu olsa Avrupa da kalırdı. Kapasitesi bu kadar. Onun için bir an önce kaleye OKAN KOÇUK geçmeli. Ama Okan Buruk da o cesaret ne gezer.