Metin Karabaş: "Galatasaray 4 oyuncuyla görüşüyor, can sıkan talep var"

Sol bek transferinde hareketli günler geçiren, ancak istediği sonuca bir türlü varamayan Galatasaray'ın alternatif adayları arasında yer alan 20 yaşındaki Meksikalı futbolcu, yüksek bonservisi nedeniyle yaz dönemine bırakıldı.

Metin Karabaş: "Galatasaray 4 oyuncuyla görüşüyor, can sıkan talep var"

Sezon başından bu yana Van Aanholt, Kazımcan Karataş, Emre Taşdemir, Leo Dubois, Sacha Boey, hatta Berkan Kutlu'yu sol bekte deneyen, ancak bir türlü beklediği verimi alamayan Galatasaray'da bu bölgeye takviye çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Scout ekibi tarafından önerilip, Okan Buruk'tan tam not alan Omar Campos da transferi düşünülen adaylardan biri. Ancak 20 yaşındaki Meksikalı futbolcunun bonservisinin yüksek olması ve kulübü Santos Laguna'nın geri adım atmaması, Galatasaray'ın bu transferi yaz dönemine bırakmasına yol açtı.

4 YERLİYLE TEMASTALAR

Sarı-Kırmızılılar kış döneminde önceliği yerli isimlere veriyor.  Aslan, özellikle Uğur Çiftçi'den vazgeçmiş değil, fakat Sivasspor'a takasta sol bek seçeneği sunulamaması süreci zora sokuyor.

Antalyaspor'un 34 yaşındaki oyuncusu Güray Vural şimdilik yedekte tutuluyor.

Sezon başında İskoçya'ya giden Aziz Behich'le de görüşmeler var, fakat Dundee United'ın bonservis talebi can sıkıyor. Boştaki Hasan Ali Kaldırım ise son alternatif olarak bekletiliyor.

VAN AANHOLT'LA SON GÖRÜŞME

Bu arada Galatasaray Yönetimi, Kasımpaşa'nın son teklifini geri çeviren Van Aanholt'la bir ayrılık görüşmesi daha yapacak.

Sarı-Kırmızılı kulüpte senelik 2 milyon Euro kazanan ve gitmek için parasının kalan bölümünü de talep eden Hollandalı futbolcunun alacaklarından feragat etmesi istenecek.

Galatasaray cephesi, tecrübeli sol bekle anlaşırsa, Kasımpaşa'nın transfer teklifini yenileyeceği belirtiliyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2023, 01:13
YORUM EKLE