Metin Karabaş: "Galatasaray'a izin verilmedi, Fenerbahçe maçı öncesi..."

Galatasaray'da şampiyonluk heyecanı giderek artmaya başladı.

Metin Karabaş: "Galatasaray'a izin verilmedi, Fenerbahçe maçı öncesi..."

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, sarı kırmızılıların gündemini değerlendiri.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'A İZİN ÇIKMADI"

"Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına ilişkin resmi adımları Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrasına göre planlandı. Stadyumda dev ekran ile Ankaragücü maçının takibine dair izin çıkmadı diye biliyorum."

"GEREKLİ UYARILAR YAPILDI"

"Galatasaray'da kart cezası sınırında takımın omurgası olan oyuncular var. Fakat bu oyuncular 4-5 maçtır bu şekilde oynuyor ve gerekli uyarılar yapılıyor. Ankaragücü karşısında gidişata göre değişiklikler bu konuya bağlı yapılabilir."

"KEREM ŞU AN RESMİ TEKLİF YOK"

"Kerem Aktürkoğlu için şu an gelen resmi bir teklif yok ama Avrupa'da izleyen ve teklif yapmayı düşünen takımlar var. Sacha Boey, Torreira ve Nelsson için çok ciddi teklifler var."

"ANKARAGÜCÜ, GİZİLKSEL OLARAK YORGUN"

"Galatasaray'ın Ankaragücü maçında avantajı, rakibin fiziksel olarak yorucu bir maç trafiğinden çıkmış olmasını düşünebiliriz. Ankaragücü geniş rotasyona sahip bir takım yapısına sahip değil."

"YENİ PRİMLER AÇIKLANDI"

"Galatasaray'da genç oyuncuların yanı sıra cezalı oyuncularda Ankaragücü maçı kamp kadrosunda. Primler ödendi ve yeni primler açıklandı. Galatasaray bütün planlarını Fenerbahçe maçına şampiyon çıkmak üzerine yaptı." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2023, 23:46
YORUM EKLE