Metin Karabaş: "Galatasaray ayrılık kararı aldı, yerine transfer yapılacak"

Galatasaray, kadrosundaki yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı. Sarı kırmızılılar, takımdan göndermeyi planladığı ismin yerine yeni bir transfer yapmak istiyor.

Metin Karabaş: "Galatasaray ayrılık kararı aldı, yerine transfer yapılacak"

Bu sezon 3 kulvarda birden sportif başarı hedefleyen Galatasaray’da iç ve dış transfer çalışmaları da devam ediyor. 

TÜM PLANLAR YAPILIYOR

Alınacak, sözleşmesi uzatılacak oyuncular kadar, gönderilecek oyuncular konusunda da teknik ekibin bir liste hazırlığında olduğu öğrenildi.

KADRODA DÜŞÜNÜLMEYEN İLK İSİM OLIVEIRA

Okan Buruk'un kadroda düşünmediği ilk ismin Sergio Oliveira olduğu öğrenildi. 

Portekizli orta saha oyuncusu, geçen sezonun son döneminde düşüşe geçmiş, yaz döneminde gönderilmesi gündeme gelse de takımda tutulmuştu. Ancak Oliveira’nın düşüşü, bu sezon daha da sert şekilde devam edince Okan Buruk’un da tekrar ayrılık kararı aldığı bildirildi.

SUUDİ ARABİSTAN KULÜPLERİYLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

31 yaşındaki futbolcuyla özellikle Suudi Arabistan kulüpleri bir süre transfer görüşmeleri yapmıştı. Galatasaray Yönetimi, devre arasında yeni teklifler gelmesi durumunda Sergio’nun gitmesine izin verecek.

8 NUMARA TRANSFER EDİLECEK

Sarı kırmızılılar bu operasyon sırasında, 8 numaralı pozisyonda yeni transfer TanguyNdombele’yi de zorlayacak kalitede bir transfer yapmanın hesapları içerisinde.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2023, 00:25
YORUM EKLE