Metin Öztürk: "Bu arkadaş herhalde sezon sonu başka bir ülkeye gidecek"

Galatasaray üzerinden yapılan operasyonlara bir bir cevap verilmeye devam ediliyor.

Metin Öztürk: "Bu arkadaş herhalde sezon sonu başka bir ülkeye gidecek"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, MHK Başkanı Lale Orta skandalı ve Jorge Jesus'un açıklamaları konusunda Ajans1905'e konuştu.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

"KENDİSİ FENERBAHÇE ÇALIŞANI"

"Bizim işimiz rakiplere bakmaksızın her maçı kazanmak. Bizlerin muhatabı değil seviye olarak Jorge Jesus. Kendisi Fenerbahçe çalışanı. Bu arkadaş (Jorge Jesus) herhalde sezon sonu başka bir ülkeye gider. Kendi işvereni ona gerekli yanıtı verecektir."

"KIRMIZI KART OLDUĞUNU BİZ TRİBÜNDEN GÖRDÜK"

“iki maçtır iki net kırmızı kartımız verilmiyor. Bugün pek çok takıma haksızlık yapılıyor. Herkes için adalet olmalı. Konyaspor maçında yapılan hareketin kırmızı kart olduğunu tribünden gördük yan hakem görmedi mi? VAR görmedi mi?"

"AHMET OĞUZ DELİKANLI ADAMMIŞ"

"Konyalı futbolcu Ahmet Oğuz çok delikanlıymış, çıktı yaptığını açıkladı. Ama biz hakeme falaan sığınmadan tüm maçları kazanacağız. Kalan maçları kazanacağız, bizim işimiz kendimizle, biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz."

"LALE ORTA'NIN FENERBAHÇELİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL"

"Lale Orta ya da başka isim gelmesi konusunda destek vermedik. Lale Orta'nın Fenerbahçeli olması önemli değil, başka gelecek isimde bir takıma sempati duyabilir. Biz sadece adaletli yönetim istiyoruz. Lale Orta konusu umarım bir acemeliktir, MHK bundan ders çıkarır. Umarız kasıt yoktur." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 12:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zinnur Yüksel
Zinnur Yüksel - 1 yıl Önce

On dört de on dört yapmıştık şimdi daha kolay onbir de onbir yaparız