Metin Tekin: "İyi teklif gelirse Galatasaray vazgeçebilir"

Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak sezonu tamamladı. Metin Tekin, yorumlar yaptı.

Metin Tekin: "İyi teklif gelirse Galatasaray vazgeçebilir"

NTV yorumcusu Metin Tekin, Antalyaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tekin'in açıklamaları şu şekilde:

"NAMAĞLUP KALMAK ÇOK ÖNEMLİ"

"Antalyaspor, sezonun son 45 dakikasını oynadı ve maçın son anlarında iyi oynayamadı. O da doğaldır. Sezonun yorgunluğu ve 16 maçlık yenilmemek, namağlup kalmak çok ciddi bir çıkış yaptılar. Çok iyi geçen Nuri Şahin'li bir dönem. Seyir keyfi çok yüksek maç değildi ama maç dolu tribünlere oynandı. Pandemi döneminden sonra özellikle seyircide özlem var. Antalya havası da insanı o mevsimde yumşatır."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, HEMEN FARK YARATTI"

"Kerem oyuna girince bir çabukluk geldi ve farklı bir profil gördük. O çabukluk hemen fark yaratıyor, hemen fark yarattı. Tekrar birebirleri yakaladı ve gol de çıkardığı bir topla oldu. Galatasaray da final yaptı. Finali de Kerem yaptı. 'Kerem olmasa Galatasaray bu sezon ne yapardı?' diye bir kez daha sordurdu. Galatasaray, kötü bir yerde bitirdi ama hala 'Kerem olmasaydı daha da kötü olur muydu?' diye soruyoruz. Buralar Galatasaray'ın alışık olduğu yerler değil"

"MOHAMED'İ YÖNETMEK KOLAY DEĞİL"

"Mostafa Mohamed'e bakıyorum; fiziği, topa vuruşu, duruşu, bana umut verdi ama olmadı. Galatasaray santraforuna 7 sayısı yetmez. 2 senedir burada ama netleşmedi. Alternatif oyuncu olur ama takım olgusu var. Altyapıdan gelir, kendini belli eder ve onu yönetme şansınız vardır. Mısır Milli Takımı'ndan getirdiğiniz adamı yönetmek, kullanmak o kadar kolay değil."

"İYİ TEKLİF GELİRSE GALATASARAY VAZGEÇEBİLİR-

"Mesela önümüzdeki sezon 'Santrforun Gomis ve Mohamed' deyip santrafor almayacak mısın? Berkan mesela bu sezonevet ben de beğenmedim ama seneye ışık veriyorsa orta sahanın bir parçası her zaman olabilir. İyi bir teklif gelirse Mohamed'in satışı verilebilir, vazgeçilebilir bence. Hele ki alternatifini bulursanız. Gomis, zaten yedek olmayı kabullenip gelmiş, o belliydi. Mohamed'i mali bir kazanca dönüştürebilirsiniz"

Kaynak: habersarikirmizi.com
 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2022, 19:34
YORUM EKLE