Moise Kean: "Neredeyse her gün konuşuyoruz, Galatasaray'da kendisini kanıtlayacak"

Galatasaray'ın Juventus'tan kadrosuna katmak istediği Moise Kean, yakın arkadaşı Nicolo Zaniolo'nun transferi hakkında da yorumlarda bulundu.

Moise Kean: "Neredeyse her gün konuşuyoruz, Galatasaray'da kendisini kanıtlayacak"

Juventus'tan ayrılması gündeme gelen Moise Kean, Galatasaray'ın gündemine gelmeye başladı. Yıldız oyuncu Milli takımdan arkadaşı Nicolo Zaniolo'nun Sarı-Kırmızılılara transferini de değerlendirdi. Moise Kean, Zaniolo'nun mutlu olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

"Artık hiçbir şeyi ihmal etmiyorum"

Corriere dello Sport’a konuşan İtalyan forvet, “Çok takım değiştirdim. Şimdi istikrarlı ve tutarlı olmak için uğraşıyorum. Beni takip eden dört kişilik bir ekibim var. Beslenme uzmanım, atletizm antrenörüm ve gelişimime yardımcı olan uzmanlar. Artık hiçbir şeyi ihmal etmiyorum” ifadelerini kullandı.

"Cristiano bir numara olmak için çok çalıştı"

Bireysel olarak çalışmalarına özen gösterdiğini dile getiren Kean, ''Torino’da, Paris’te, Liverpool’da büyük şampiyonlarla oynayacak kadar şanslıydım ve şampiyonlar büyümenize yardımcı oluyor. Yetenek yetmiyor. Cristiano bir numara olmak için çok çalıştı.'' dedi.

"Onun mutlu olması beni de mutlu ediyor"

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo hakkında konuşan Moise Kean, ''Zaniolo mükemmel bir insan ve arkadaş. Birlikte güzel zamanlarımız oldu. Bir tercih yaptı. Sık sık konuşuyoruz. Neredeyse her gün. Türkiye’de mutlu ve kendisini kanıtlayacağını biliyorum. Onun mutlu olması beni de mutlu ediyor. Hatalarımızdan ders çıkartıp yeniden başlamak zorundayız.'' dedi.

Yeni sözleşme yaptı

Juventus formasıyla bu sezon oynadığı 34 maçta 7 gol atabilen Kean, İtalyan ekibiyle yeni sözleşme imzaladı.

Galatasaray'ın gündemine geldi

Süper Lig ekibi Galatasaray, yıldız transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine Juventuslu Moise Kean'ı aldı. Cimbom, genç oyuncuyu ilk olarak kiralamak isterken satın alma opsiyonu da eklemek istediği iddia edildi. İtalya basınında yer alan habere göre Juventus'un satış listesine koyduğu 23 yaşındaki İtalyan golcü için Galatasaray devreye girdi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2023, 04:55
YORUM EKLE